Sneaker-kalender Special: Alle witte sneakers van Nike en adidas

Deze week komen er maar bar weinig nieuwe sneakers uit, althans niet voor mannen. Dit zagen wij als de uitgelezen kans om terug te blikken op alle witte pareltjes van Nike, adidas en meer die het afgelopen jaar zijn verschenen. 

adidas Stan Smith (Recon)

sneakers, adidas stan smith sneaker

 

Deze sneakers verschenen al vroeg in het jaar. De Stan Smith-modellen zijn één van adidas’ meest bekende sneakers. Op 15 januari verschenen ze als onderdeel van het ‘Royal Pack’. Vier verschillende Stan Smith’ stonden ineens weer op de planken. Twee in het wit, één variant in het blauw en één in het zwart. Heb je hem nog niet? Sla hier jouw slag.

adidas NMD_R1 ‘Grey Two’

sneakers, adidas nmd sneaker

De NMDschoenen zijn prima hardloop sneakers en zeker vanwege de kleur kun je ze onder veel outfits dragen. Dit waren op de eerste dag van februari felbegeerde sneakers, sterker nog, dat zijn het nog steeds. je kunt ze hier vinden.

Nike, Air Force 1 x CLOT ‘White’

Nike, sneakers sneaker

Nike ging een samenwerking aan met het Hongkongse merk CLOT. Het resultaat was iets dat wij niet eerder hebben gezien. De sneakers zijn wit, maar hebben een lichtgrijs patroon. Het symboliseert voorspoed en geluk en ze werden verkocht op Chinees Nieuwjaar. Ze waren destijds snel uitverkocht en helaas zijn ze het op dit moment ook, maar als je ze in de gaten wil houden, dan kun je de sneaker hier vinden.

Nike Grandstand II ENCORE ‘White’

Nike, sneakers grandstand encore sneaker

Een van de mooiste witte Nike-sneaker die de afgelopen twee maanden verscheen, was de Nike Grandstand II ENCORE. Deze sneakers kwamen in drie verschillende kleuren, maar wij gaan natuurlijk voor het witte model. Daarnaast kost ‘ie maar 85,00 euro.

Nike SB Air Force II Low “White”

air force one nike sneakers sneaker

Wellicht draag je deze sneakers niet onder een zakelijke outfit, maar dat wil niet zeggen dat je hem moet laten liggen. Deze sneakers zijn een combinatie van de klassieke ‘basketballer’ en de ‘skater’. Ze zijn sportief, maar toch nog redelijk netjes. Bovenal zijn het niet de duurste sneakers. Destijds stonden de sneakers alleen in geselecteerde Nike-winkels, nu kun je ze gewoon via de website bestellen.

adidas Lucas Premiere X Hélas

adidas sneakers helas sneaker

Deze sneaker is er al eens tussendoor geglipt en dat komt omdat hij stilletjes op de markt is gebracht. De sneaker is gebaseerd op het Stan Smith-model, maar is een samenwerking met Hélas Skateboarding. De Lucas Premiere X-model heeft een zeer aantrekkelijke prijs.

Air Force 1 ‘Swoosh Flavors’

sneakers, air force 1 nike sneaker

We sluiten af met een speciale sneaker die elke Air Force 1-fan moet hebben. Als je iemand ziet met deze sneakers zul je ze niet snel als speciaal bestempelen, totdat je iemand anders ziet met dezelfde sneakers met een Swoosh in een andere kleur. De Swoosh in deze sneaker is uitneembaar en bij het Flavor-pakket krijg je zes verschillende kleuren. Zo kun je elke dag afwisselen als je dat belangrijk vindt. Onze voorkeur gaat eigenlijk uit naar het witte embleem. Vorige maand waren de Air Force 1 ‘Swoosh Flavors’ schaars leverbaar, maar dat is nu wel anders. Je bestelt hem op de officiële site van Nike.

Wat mooi wit is, moet mooi blijven

Je ziet elke vuiltje op je mooie paar nieuwe witte sneakers. Daarom is het zaak dat jij deze netjes houdt en dat is makkelijker dan je denkt. Hoe je schoenen wit krijgt, lees je in dit artikel.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender Special: Alle witte sneakers van Nike en adidas
Sluiten