Style 20 dec 2018 Redactie

Dankzij deze app ben je altijd op de hoogte van de nieuwste sneaker releases

De door ons geliefde website sneakerjagers.nl heeft een app uitgebracht die gebruikt kan worden als gids voor de meest actuele en toekomstig uit te komen sneaker releases. De app, verkrijgbaar voor zowel iOS als Android gebruikers, houdt alle recente en toekomstige modellen, merken en colorways in de gaten. Ook vertelt de app in welke (web)winkels de sneakers te koop zijn.

Je kunt in de app aangeven voor welke toekomstig uit te komen sneakers je interesse hebt. Kort voordat de sneaker in (web)winkels verkocht gaat worden, stuurt de app je een notificatie zodat je op tijd kan beslissen of je overgaat tot aankoop en zo in ieder geval niet misgrijpt.

“We hebben het afgelopen najaar uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen van onze volgers” vertelt Erik Kuijsten, één van de oprichters van het sneakerplatform. “Het onderzoek leverde maar liefst 2500 respondenten op die vrijwel allemaal éénzelfde wens hadden: een hulpmiddel voor releases. Onze volgers weten vaak simpelweg niet op tijd wanneer er een bepaalde sneaker of colorway op de markt komt. Zo wordt er vaak misgegrepen op de meest populaire sneakers die vaak binnen één dag uitverkocht zijn. Deze app kan dat voorkomen.”

Je vindt de nieuwe Sneakerjagers app in de Google Play of iOS Store. Mocht je ook via Manners op de hoogte willen blijven, hou dan onze wekelijkse rubriek ‘Sneaker Update’ in de gaten. Alle releases tot nu vind je hier.

Reageer op artikel:
Dankzij deze app ben je altijd op de hoogte van de nieuwste sneaker releases
Sluiten