Sneaker-kalender week 15: toffe Sneakers van Nike, Converse en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van Nike, Reebok, Converse en adidas voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

adidas EQT Cushion ADV ‘Black and Yellow’

Als je onze sneaker-kalender al enige week volgt, weet je dat wij fan zijn van dit model. De EQT sneakers zijn dit jaar al veel voorbij gekomen, maar ze komen telkens terug op hun eigen manier. Op 11 april verscheen de Black en Yellow sneaker. Het is een eerbetoon aan de adidas Originals uit ’91. Het design verandert in het algemeen weinig, maar het zijn juist de kleine aanpassingen die de sneaker eigentijds maken.

Nike Air Max 270 Flyknit ‘Oreo’

Na de Air Max Days was het even stil bij Nike. Het leek toen ook dat het klaar was met de kleurvariaties van de Air Max 270. Nike blijft hun 27ste jubileum echter nog even doorvieren. Dit is met afstand de meest neutrale uitvoering van de sneaker. Je vindt de sneaker hier. Het lijkt erop dat Nike graag al hun fans wil bedienen. Als jij geen fan bent van de kleurrijke 270’s, is dat jouw goed recht. De Blue is ook lekker neutraal en evenals prachtig.

Nike Air Max 90 Premium ‘Exotic Skin’ Pack

Het lijkt wel alsof deze regelrecht uit de jaren ’90 is meegenomen. Deze Air Max sneakers kennen we allemaal. Sterker nog: veel van ons hebben hier aardig wat kilometers op gemaakt. Daarom is het zo tof dat Nike deze lijn gewoon in stand houdt. De ultiem dikke zool was destijds een gespreksonderwerp, dat maakte hem juist zo tof. Het schoonhouden van deze sneakers is nagenoeg onmogelijk, maar met de juiste aanpak kom je heel ver. De ‘Maxies’ aanschaffen, doe je hier.

Converse One Star x Sneakersnstuff

Sneakersnstuff ging de samenwerking aan met Converse. Gelukkig maar, want nu zijn ook de One Stars terug van weggeweest. Je kan er altijd vanuit gaan dat Converse nieuwe sneakers dropt zodra de lente begint. Ditmaal dus samen met de online sneaker shop. Het resultaat: stoere, betaalbare sneakers op enkelhoogte. Ze kosten slechts 99,- euro.

Clae NOAH

Sneaker, sneakers van Nike en adidas

Dit is een nieuwkomer en ideaal voor het vroege voorjaar. Het is keurige sneaker die prima onder een pantalon past. In tegenstelling tot de andere sneakers uit deze lijst is hij hoofdzakelijk gemaakt van leer, dus moet je ze wel goed verzorgen. Het is geen sneaker die je snel in een Pro of Footlocker zal tegenkomen, maar gelukkig heeft Zalando hem ruim op voorraad.

Meer sneakers?

Sneaker-kalender week 14: Toffe Sneakers van Vans, adidas en meer

Sneaker-kalender week 13: Toffe Sneakers van Nike, Puma en meer

Sneaker-kalender week 12: Toffe Sneakers van Nike, adidas en meer

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 15: toffe Sneakers van Nike, Converse en meer
Sluiten