Sneaker-kalender week 9: Toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Wij gaan verder met de sneakers van kalenderweek 9. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

New Balance MS574EMK ‘Black’

Sneakers, New balance sneaker black

Goed, de naam van deze sneaker rolt niet echt van de tong, maar ze zien er wel super strak uit. New Balance is hét merk voor sportschoenen die alles moeten kunnen. Zo kun je op dit modellen ideaal hardlopen. Ook hebben ze een strak uiterlijk, waardoor ze makkelijk onder verschillende outfits zijn te combineren. Het fijne van New Balance sneakers is dat ze niet ontzettend duur zijn, maar kwalitatief wel ijzersterk. Hij is nog niet officieel verschenen, dat gebeurt vaak aan het einde van de maand. Gelukkig maar dat 43einhalb.com het soms niet zo nauw nemen met de officiële releasedata.

adidas EQT Support 93/17 Boost

Sneakers, adidas boost eqt sneaker

We nemen de adidas EQT bijna elke week mee, maar het nieuwtje gaat er niet snel vanaf. Deze crème-witte sneakers met opmerkelijke rode zolen zijn puntgaaf. Heb jij weer nieuwe hardloopsneakers nodig? Dan zijn dit de volgende. Deze schoenen zijn wel wat sportiever dan de sneakers van vorige week. Combineer ze daarom maar niet met een zakelijke outfit, het zal jouw uitstraling niet verbeteren. Dat wil niet zeggen dat je deze schoenen alleen mag dragen tijdens een workout. Onder een mooie chino of jeans passen ze prima. Ze verschijnen op de laatste dag van de maand, wat een geluk dat die er bijna is. Bestel hem hier.

Nike Air Max 1 Premium ‘Light Grey’ en ‘Obsidian’

sneakers, nike air max sneaker

Het laatste paar Air Max van deze maand. Deze sneakers zijn altijd al een favoriet geweest, maar toch weet Nike iedere keer weer hoe ze de sneakers een uniek smaakje kunnen geven. Bij deze modellen is het helemaal lastig, want als het aan ons ligt kochten we ze gewoon allebei. De dikke zool biedt veel comfort, maar is vooral bij de ‘light grey’ niet opzichtig. Zit er dan nog een nadeel aan deze sneakers? Ja, helaas wel. Ook deze modellen vallen weer onder de ‘eind-van-de-maand-regeling’. De ‘Obisidian’ sneakers zijn nog niet te bestellen. De Premium ‘Light Grey’ daarentegen wel en vind je hier.

Pharrell x adidas Tennis Hu Holi Festival ‘Multicolour’

Wederom een geniale uitvoering van de adidas samenwerking. Samen met Pharrell Williams ontwierpen zij deze pareltjes en het resultaat mag er zijn. De sneakers gaan mee onder de noemer ‘Festival’ en dat is niet zonder reden. Met het naderende festivalseizoen wilde Pharrell Williams een extra bijdrage leveren aan de muziekliefhebber. De vier kleuren zijn fel, maar niet opzichtig. Ze zijn stijlvol en stoer. Dat vind je maar weinig in een sneaker. Op 2 maart verschijnen deze vier festival sneakers en wees er als de kippen bij, want momenteel kun je ze nog niet vinden in de webstore van adidas.

Sneaker-kalender week 8: Toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 9: Toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop
Sluiten