Sneaker-kalender week 8: toffe sneakers van Nike, Converse en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Converse en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE REACT WR ISPA

Eind vorig jaar liet Nike een eerste glimp zien van haar aankomende ISPA line-up. Nu (deze week!) breidt de gigant haar collectie uit met de “Improvise / Scavenge / Protect / Adapt” van het React model. Uit het standaard verkooppraatje valt op te maken dat de schoen perfect is voor de moderne stedeling die een actieve stedelijke levensstijl heeft. Wij vinden het gewoon een harde sneaker.

De React WR ISPA is een gereconstrueerde versie van de React Element 87, met toevoeging van een doorzichtig TPE waterbestendig bovendeel. Opvallende kenmerken zijn onder meer een asymmetrisch vetersysteem dat reikt tot aan de middenvoet, getapete naden op het middenpaneel gehuld in ISPA-branding en levendige Swoosh-insignes op het middengedeelte.

Drie kleurstellingen van de zeer technische Nike React WR ISPA zullen deze zaterdag op de markt komen.

sneaker nike react zwart
sneaker nike react wit

ADIDAS YEEZY BOOST 700 ‘SALT’

De adidas Yeezy collectie heeft nu negen verschillende modellen uitgebracht en 45 releases. Het nieuwste familielid is klaar om de wereld te betreden: de “adidas Yeezy 700 Boost”. Deze Yeezy 700 sneaker heeft de simpele, maar vette ‘Salt’ colorway die we al eerder hebben gezien bij de Yeezy 500. De Yeezy 700 zal een mix krijgen van zacht suede, mesh en leer. De outsole zal zwart rubber bevatten en de midsole een full-length boost! Net zo als bovenstaande vanaf zaterdag te koop.

sneaker adidas

SLAM JAM X NIKE BLAZER VINTAGE ’77

De Italiaanse biannual Pitti Uomon fashion week is vorige week van start gegaan. Dit wordt gevierd door de locale retailer ‘Slam Jam’ met een speciaal paar van de Nike Blazer Vintage 1977s met deze geweldig fijne sneaker! De Blazer is de afgelopen weken een vaste klant binnen deze rubriek, maar komende vrijdag komt wat ons betreft de tofste uit.

sneaker nike blazer

CONVERSE GOLF LE FLEUR

Het is niet de eerste samenwerking tussen Converse en Golf le Fleur. Deze keer wilden beiden merken een industriële look geven aan haar gezamenlijke fashion baby. Net zoals bij een aantal voorgaande samenwerkingen, is op deze sneaker de iconische bloem te vinden aan de zijkant van de schoen. Ook is deze bloem all-over de outsole geplaatst. De sneaker komt in twee colorways, namelijk “Barely Blue” en “Patriot”. Dat klinkt niet alleen mooi, dat is het ook. Zaterdag was al druk en is zojuist nog wat drukker geworden.

sneaker converse bloem
sneaker converse bloem wit
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 8: toffe sneakers van Nike, Converse en meer
Sluiten