Sneaker-kalender week 8: Toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Wij gaan verder met de sneakers van kalenderweek 8. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Air Jordan 3 Retro ‘Black Cement’

Sneaker, sneakers van Nike Air Jordan

Deze sneaker weet niet goed wat hij wil zijn en dat maakt hem zo tof. Aan de ene kant is hij best strak, maar aan de andere kant is het een flinke terugblik naar de Air Jordan’s van de jaren negentig. Een ding is zeker, deze sneakers passen wel in het kleurschema van de nieuwe line-up. De ‘Black Cement’ komt vooralsnog in deze uitvoering. Onder een zakelijke outfit moet je hem niet dragen, maar dat wil niet zeggen dat je ze moet overslaan. Ze zijn vanaf nu beschikbaar, maar je moet er wel snel bij zijn.

Nike Air Max 1 Pinnacle ‘Sand’ en ‘Antracite’

Klassiek zwart of toch wat uniekers? De optie is er bij de nieuwste Air Max variant. Nike levert al decennia lang de meest ideale hardloop sneakers, maar focust zich de laatste tijd ook veel op ‘streetwear’. De Pinnacle is hier een mooi voorbeeld van. Zeker de ‘Sand’ past mooi onder een pantalon. Zo geef je toch dat extra beetje karakter aan jouw outfit. Vanaf 20 februari kunnen zowel de ‘Antracite‘ als de ‘Sand‘ Air Max 1 Pinnacle van jou zijn.

adidas Ultraboost ‘Noble Red’

adidas schoenen sneakers sneaker

Op deze sneakers zul je echt harder gaan lopen. De Ultraboost ‘Noble Red’ is de nieuwste heren sneaker voor de echte sporter. Net als de Nike Air Max focust adidas ook meer op streetwear, dus draag hem vooral niet alleen in de gym. De Ultra Boost ‘Grey Five’ is overigens het dames model. Hij is prachtig en je kan hem als man ook aan, maar wij focussen ons nu even op de sneakers voor de Manners-man. Mocht je smalle voeten hebben, dan biedt ‘ie wel uitkomst. Hij is nu te reserveren en op 21 februari ligt hij op de deurmat.

Nike Epic React ‘White’

sneakers, sneaker van Nike React

Deze gigantische zool biedt ontzettend veel steun. Het is daarom dat hij ook wordt gezien als een van de betere hardloopschoenen die je kunt vinden. Mocht jouw rensnelheid niet voor je spreken, dan doen deze sneakers dat wel. Het is een pareltje. De bijna geheel witte sneaker past niet echt onder een zakelijke outfit, maar de liefhebber moet hem nu alvast reseveren op de officiële site van Nike. Is wit niet jouw ding? Geen probleem. Check hier dan of er een kleur voor jou bij zit.

Air Force 1 ‘Swoosh Flavors’

nike swoosh flavor, sneakers sneaker

Ooit gewild dat de ‘Swoosh’ een andere kleur had dan de rest van de sneaker? Dan is dit jouw lucky day. De Swoosh Flavors komen in een pakket met verschillende, uitneembare ‘Swoosh’ logo’s. Nutteloos? Ja. Retecool? Absoluut! De sneakers komen zelf in drie verschillende kleuren en worden allen met zes verschillende ‘Swooshes’ geleverd. Het is natuurlijk hartstikke leuk om af en toe af te wisselen met verschillende kleuren, maar wij houden hem liever strak, vooral de witte sneaker! Ze verschijnen op 23 februari, zowel de witte als zwarte variant zijn te bestellen. De beige sneakers laten echter nog even op zich wachten.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 8: Toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop
Sluiten