Sneaker-kalender week 48: toffe sneakers van Reebok, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere adidas, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Off White Nike Zoom Fly SP ‘Black’

We zagen eerder al een witte versie van de Zoom Fly SP verschijnen. Deze kwam uit tijdens de release van “The Ten” van vorig jaar oktober. De Off-White x Nike Zoom Fly SP zal naast de nieuwe colorways niet heel veel verschillen van de eerdere release. Wat de sneaker zo speciaal maakt is het materiaal. Het bovenwerk is gemaakt van TPU. Hierdoor is de stop op het bovenwerk transparant maar toch stevig. Wat daarnaast opvalt aan de sneaker is dat de Swoosh op de zijkant van het bovenwerk is gestikt. Je had ze hier kunnen kopen, maar je bent al veel te laat joh. Dat wordt dus een enkeltje StockX.

nike foam sneaker

adidas Yeezy Boost 500 ‘Salt’

De sneaker zal de vierde 500 colorway zijn, na de “Blush”, “Super Moon Yellow” en “Utility Black” en maakt deel uit van een drukke november maand vol YEEZY releases. Afgaand op deze nieuwste versie, lijkt het erop dat het YEEZY 500-model in monochrome kleurstellingen een dingetje gaat zijn. Zoals het hoort bij een mooi paar Yeezy’s gaan ook deze alleen weg door middel van een raffle. Via een van deze stores zou je geluk kunnen hebben.

yeezy

Nike React Element 55 ‘Triple Black’

Eerder dit jaar maakte de React Element 87 zijn intrede bij Nike. Een moderne en sportieve sneaker met een doorschijnende upper. De React Element 55 heeft juist geen doorschijnende upper. De 55 maakt gebruik van de React technologie. Deze is in samenwerking met hardlopers ontwikkeld om te zorgen voor optimale demping. Zeker in combinatie met het moderne uiterlijk is het de perfecte en comfortabele vrijetijds-sneaker. Er komen weer knetter veel colourways aan, maar deze zwarte is onze favoriet.

Hou zaterdag deze link in de gaten!

nike react

Adidas Sobakov ‘Grey Three’

De sneaker hierboven komt in meerdere geuren en kleuren, maar deze hieronder kan er ook wat van hoor. Vier verschillende varianten verschijnen er deze zaterdag op de markt. Wij vinden deze grijze het tofst, maar dat hoeft natuurlijk niet jou te gelden. Want, misschien je geen smaak? Of, ben je allergisch voor grijs. In ieder geval, hier moet je wezen.

adidas subakov

Reebok X Asphaltgold Club C 85 ‘Death of Cute’

Asphaltgold (Duitse retailer) en Reebok slaan de handen ineen om een collectie te droppen genaamd Death of Cute. En deze schoen is waar het allemaal omdraait.cDeze schoen komt gekleed in een wit en rood kleurenpallet, opgebouwd uit een leren bovenwerk. Details van de schoen zijn onder andere Asphalt’s logo op de tong tag, een “Girls” -tekst op de linkerschoen en “Death of Cute” aan de rechterkant. En zaterdag is blijkbaar schoendag, want ook deze gaan dan over de toonbank.

reebok sneaker

Hot Wheels X Puma RS X ‘Black’

Bijna alle jongens herinneren het uit hun kindertijd: Hot Wheels, de kleine speelgoedauto’s waar je urenlang plezier aan kon beleven. Hot Wheels viert zijn 50e verjaardag met een samenwerking met PUMA. Zoals verwacht, is de collectie geïnspireerd op klassieke modellen van Hot wheels. De collectie komt in drie colourways uit, allen geïnspireerd op speciale publicaties van de Hot Wheels-auto’s door de jaren heen. Onze favo bestaat uit een combinatie van zwart, blauw en goud. Deze kleuren komen van de beroemde ‘Bone Shaker’ Hot Wheels. Zwart speelt de hoofdrol in deze colorway. De tussenzool en de bovenkant zijn beide volledig zwart. Hierover zien we de blauwe en gouden details goed contrasteren. Heb je zaterdag al iets te doen?

puma hot wheels

adidas NMD R1 Footwear ‘White’

Een bekend model in een nieuw jasje; dát is dit paar. Leuk voor tijdens de winter als het gaat sneeuwen, is het net of je geen voeten hebt. En echt hoor, er is iets met deze zaterdag

adidas
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 48: toffe sneakers van Reebok, Nike en meer
Sluiten