Sneaker-kalender week 43: toffe sneakers van Converse, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Converse, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Converse One Star Mid

Het is een rustige week op de sneakermarkt, maar niet een week waarin je de nieuwste sneakers kan negeren. Brengt bij de eerste van deze editie: een sneakerpaar van Converse. Niet het iconische model van het Amerikaanse merk die iedereen wel kent, maar een meer casual schoentje. Nog meer casual? Nog meer casual. We weten niet zeker of ‘ie nou helemaal nieuwer dan nieuw is, maar hij stond bovenaan de ‘nieuw-lijst’ bij Zalando dus het zal wel?

adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner

Elke week hebben we weer een ‘zet-je-wekker-anders-ga-je-niet-lekker’ model sneaker en deze week is dat deze adidas sneaker. De Yeezy Boost 700 Wave Runner is een van de meest exclusieve Yeezy sneaker van de afgelopen tijd. De eerste release van de Wave Runner was in november van 2017 en was direct uitverkocht. De sneaker heeft een chunky upper en zool passend bij de huidige ‘dad-shoe’ trend. Wil je deze sneaker hebben? Wees er dan rap bij komende zaterdag.

Nike Air Max 1 Green Suede

Elke week dropt Nike wel een nieuwe Air Max en elke week kan ‘ie zonder klachten in onze vaste rubriek verschijnen. Geen klachten van Nike, van Max (Welke Max? Elke Max), van de sneakerliefhebber en van mijn hoofdredacteur. Zo ook weer deze ideale herfstsneaker. Er is oprecht geen sneaker die zo mooi matcht met alle bladeren op de grond als deze en dat is reden genoeg om ‘m in huis te halen. De schoen is al uit, dus sla je slag!

Nike Air Max 180 Baroque Brown

Sneaker van Nike. Alweer, inderdaad. Runner stijl afkomstig uit 1991 en nog steeds ongeëvenaard lekker. Leer en mesh upper in String Baroque Brown. Fancy, we weten het. En het mooiste is: er is ook nog een zwartige variant. Maar omdat deze lijst al vrij donker van toon is, laten we graag deze zien. Zo zijn wij bij Manners. Elke schoenkleur doet mee in ons sneaker-update festijn.

Puma X Big Sean Clyde Castlerock

“Van de straten van Detroit tot de nummer één in de hitlijsten; Big Sean heeft een grootse carrière opgebouwd. Van kleine rapper tot internationale ster- en stijlicoon: hij heeft er hard aan gewerkt om tot hier te komen en hij zal zijn herkomst nooit vergeten. De tweede PUMA x BIG SEAN-collectie is een viering van deze reis,” valt er te lezen in het officiële perscommuniqué en daar hebben we eigenlijk geen één woord aan toe te voegen. Wél meerdere woorden: het is namelijk een enorm fijn, simpel sneppertje geworden. Je pikt ‘m op bij Bruut.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 43: toffe sneakers van Converse, adidas en meer
Sluiten