Sneaker-kalender week 41: toffe sneakers van adidas, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere adidas, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Nike React Element 87 ‘Total Orange’

Laten we deze week maar aftrappen met het paar die hoogstwaarschijnlijk het snelst zullen gaan. Niet het snelst kwa lopen natuurlijk, al zul je dat nooit ervaren: waarschijnlijk zijn ze uitverkocht voordat jij je hebt gerealiseerd hoe tof deze zijn. Maar goed, zet je schrap, want deze gaan hard. Zet al je beeldschermen op rea….

Laat maar. Uitverkocht. Je kan nog een poging wagen bij Baskèts.

adidas Originals Yung-1

Waar je bij de vorige al je kans hebt gemist *kuch* loser *kuch* heb je bij dit pareltje nog kans. Goed opletten dus nu: zaterdag – we herhalen, ZA-TER-DAG – gaat deze in de verkoop. Hét schoeisel om eindelijk de streetwear ladder te kunnen beklimmen. Hier: link. En die wekker zetten hè! Hoe laat? Weten wij veel, Google even dan.

adidas sneakers

Nike Air Max 1 SE

“Uhhh Manners, dit is een vrouwenschoen…” Ja, en? Hij is toch in je maat (en daarmee ook vóór je maat) verkrijgbaar? Dus niet miepen, maar kopen! Staan zeer schön onder een donkere outfit.

nike sneakers

adidas Daniel Arsham Future Runner 4D

“In deze schoenen, ontstaan uit de samenwerking tussen adidas Originals en kunstenaar Daniel Arsham, smelten de werelden van creatieve kunst en de sneakercultuur samen,” valt er te lezen in de verkooptekst. Dat is nogal wat hè, kunst aan de voet. Hangt dan ook wel een prijskaartje aan: 450 euro. Maar hé, dat is nog geen halve iPhone en nu heb je twee schoenen. Ga maar na je winst.

adidas sneakers

Nike Air Max Thea ‘Pure Platinum’

Deze schoenen zijn als naturel ribbel chips; je kan het blind in je winkelwagentje mieteren. Niemand die zoiets hebt van “wat een leipe Harry”. De prijs staat gelijk aan ongeveer 130 zakken chips. Denken we dan. Hoe duur is chips eigenlijk? Nou ja, mooie sneakers.

nike sneakers

Kendrick Lamar X Nike Cortez White Thunder Blue Wolf Grey Turf Orange

Zó’n naam en dan toch de goedkoopste sneakers in de lijst zijn. Toch knap. Kijk, deze jongens lopen als wolkjes. Dat snap jij ook wel. Maar snap je dan ook dat je deze eigenlijk niet links kan laten liggen? Ja? Goed zo, heb je hier de link.

Atmos X Solebox X Asics Gel-Lyte III

asics sneakers

Hèhè, even geen adidas of Nike. We hebben hier een hele bijzonder schoen, namelijk een jubileum editie. Yehes. Vlag uit, schoenen in. De nieuwe Gel-Lyte III moet een eerbetoon geven aan samenwerkingen uit het verleden. Dankzij de verschillende stijlen van de merken Atmox, Solebox en Asics krijgt de sneaker een nieuwe look. En die vinden wij heel vet.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 41: toffe sneakers van adidas, Nike en meer
Sluiten