Sneaker-kalender week 4: toffe sneakers van Nike, Filling Pieces en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Filling Pieces en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Nike Air Max 98 ‘Black Multi’

De Air Max 98 is nooit een subtiele sneaker geweest. Wel draaide de sneaker hoofden om vanaf het moment dat het haar eerste stap in de straat zette. Twintig jaar is de schoen nog steeds ongeëvenaard tof en deze variant hoort dan ook absoluut bij de ‘coole-schoenen-club’. Check een van deze linkjes om een verkooppunt te vinden.

nike air sneaker

adidas Super Court ‘White’

Weet je waarom deze sneaker je zo bekend voorkomt? Omdat je er over hebt gedroomd. Het is natuurlijk de ultieme witte, zomer schoen. Ze zijn in essentie gecreëerd voor op de tennisbaan. Alleen, er is niemand die je gek aankijkt als je ze overal aanhebt, behalve op het oranje gravel. Geeft zo’n bende hè. Het soepele leren bovenwerk is afgewerkt met overlays van nubuck voor meer textuur en diepte, wat een gelaagde look creëert. We like!

adidas

Nike Blazer 77 Vintage ‘Pacific Blue’

De Blazer, genoemd naar het basketbalteam van Portland toen het mee ging spelen in de league, werd een onbetwiste klassieker op het veld en daarbuiten na zijn debuut in 1972. Het iconische design wordt geleverd met een witleren bovenwerk en blauwe Nike swoosh, terwijl de vintage afwerking op de middenzool voor een old-school look zorgt. Vanaf deze zaterdag 9 uur Amsterdamse tijd te koop.

nike sneaker

New Balance MSX90 ‘Black’

Een merk dat niet vaak voorbijkomt in deze wekelijkse lijst vol met moois. Niet omdat New Balance geen fraaie sneakers maakt, integendeel. Kijk maar naar deze. Klassiek comfort in moderne stijl; dat is typisch MSX90. Dit silhouet hint zoals zoveel schoeisel naar de jaren ’90 en dat vinden wij zeker niet erg.

fillingpieces zwart

Filling Pieces Moda Jet Runner

We kennen het Nederlandse Filling Pieces vooral van haar signature sneaker. Die ene met de welbekende hoge lip. Maar de collectie van het merk gaat inmiddels meerdere kanten op; aan de ene kant zal de signature collectie er altijd zijn, maar je hebt ook de innovation kant. Onderstaande sneakers vallen daaronder.

De innovation-collectie verlegt de grenzen van het hedendaagse schoenenontwerp. De progressieve ontwerpe zijn het resultaat van vooruitdenken en een verkenning van de meest avant-gardistische productiemethoden of technische stoffen. En ja, dat levert dus simpelweg hele dikke sneakers op.

fillingpieces zwart
filling pieces wit
filling pieces grijs
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 4: toffe sneakers van Nike, Filling Pieces en meer
Sluiten