Sander van den Berg
Sander van den Berg Schoenen 20 sep 2019

Sneaker-kalender week 38: nieuwe sneakers van Yeezy, New Balance en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Nu hebben we weer het mooiste van onder andere Yeezy, Karhu en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 ‘CLOUD WHITE’

Met zijn soulvolle, wekelijkse Sunday Service-sessies en een nieuw evangeliealbum (ja, heus) onderweg, heeft Kanye West de (heilige) geest te pakken. Dankzij de engelachtige adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Cloud White’ geeft hij dat gepassioneerde ethos ook door aan zijn adidas Yeezy-lijn. Een colorway geïnspireerd op de hemel. Nou, prachtig.

Het model gaat al wat jaartjes mee dus daar hoeven we weinig over uit te leggen, maar wat wel goed is om te weten is dat de sneaker er bij de meeste shops via een loting uitgaat. Verkrijgbaar vanaf zaterdag.

sneaker yeezy
Bron: adidas

ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’

Geen paniek: er komt deze week niet nóg een paar Yeezy’s op de markt. Nee, deze variant verschijnt volgende week, op de maandag om precies te zijn. We laten hem toch nu maar alvast zien, want met de volgende sneaker-update zouden we te laat zijn. Zonde, mocht je deze colorway nét iets fijner vinden dan de ‘Cloud White’. Vanaf maandag dus, hier te koop.

sneaker yeezy
Bron: adidas

KARHU LEGACY ‘JET BLACK’

Deze Karhu sneaker maakt deel uit van het “Legacy 96” Pack. De zwarte en lichtblauwe colorway is voor de Karhu-fan die zoekt naar een subtiele optie. De Legacy werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996 en was voorzien van een luchtkussenzool om een goed gedempte hardloopschoen te maken die geschikt was voor Olympische atleten. Prima, deze schoen verdient wat ons betreft goud. De sneaker is al te koop en kost 120 euro.

sneaker karhu
Bron: Karhu

RED WING X NEW BALANCE 997

New Balance is de samenwerking aangegaan met het Amerikaanse schoenenmerk Red Wing Shoes. Bij deze samenwerking is er dan ook gebruik gemaakt van Red Wing-leer in plaats van de standaard materiaalmix van New Balance. Dit zorgt ervoor dat de sneaker een luxueuze uitstraling krijgt. Weet wel dat dit ook een prijs heeft, want de schoen gaat komende zaterdag voor 300 euro de markt op.

sneaker nb
Bron: New Balance

NIKE SHOX ENIGMA

Sluiten we de lijst even gewaagd af. Zo zijn wij. Ongetwijfeld gaat niet iedereen lekker op deze sneaker, maar een grote release van Nike is moeilijk te negeren. De Shox is alweer een tijdje bezig aan een revival en vandaag (donderdag) brengt Nike vier nieuwe colorways uit. De onderste twee zijn wat ons betreft de mooiste. Gewoon te bestellen op de site van Nike zelf en dat raden we dan ook aan. Oh, en dat er staat dat het een damesschoen is gaan we niet moeilijk over doen, toch?

nike shox
Bron: Nike
sneaker nike
Bron: Nike

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 38: nieuwe sneakers van Yeezy, New Balance en meer
Sluiten