Sander van den Berg
Sander van den Berg Schoenen 12 sep 2019

Sneaker-kalender week 37: Pharrell Williams x Adidas sneakers en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Nu hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

SACAI X NIKE LDWAFFLE

De sneaker waarvoor we al de hele maand het geld in onze portemonnee houden. En ja, dat is voor 12 dagen lastig zat. Eén sneaker waar velen al een tijd op zitten te wachten en de hype op Insta is immens én terecht: deze drop van Nike, in samenwerking met Sacai. Wanneer je niet houdt van gokken wordt dit een uitdaging, want bij de meeste resellers gaat de schoen er niet uit zonder loting. Probeer het dan ook bij een van de shops uit deze lijst, behalve bij END voor de grijze variant in maatje 44. Iets met eigenbelang.

sneaker nike sacai grijs
Bron: Nike
sneaker nike sacai zwart
Bron: Nike
sneaker nike sacai roze
Bron: Nike

PHARRELL WILLIAMS X ADIDAS NMD HU TRAIL

Nóg een samenwerking, nog een keer twee grote namen en nogmaals gaat het om fraaie sneakers. Alleen iets minder populair. Desalniettemin zijn dit ontzettend fijne sneakers die wellicht nog wel iets tijdlozer zijn dan bovenstaande Nike’s. De release is deze vrijdag.

sneaker adidas
Bron: adidas
sneaker williams
Bron: adidas

NIKE SKEPTA X SHOX TL ‘BLACK’

Wanneer je niet kan kiezen tussen opvallen en opgaan in de menigte en twijfelt tussen basic en out-of-the-box. Maar, bovenal voor een stoere sneaker wil gaan, dan is dit jouw beste vriend. Het uitgesproken design van de Shox met rood en een zwart en metallic zilveren bovenwerk is wat ons betreft een lekkere optie voor de komende maanden.

sneaker nike shox
Bron: Nike

ADIDAS MÜNCHEN OKTOBERFEST MADE IN GERMANY

Na twee keer Nike en één keer adidas zijn de Duitsers weer aan de beurt. Deze limited edition van de München schoen is gemaakt in Duitsland en vertegenwoordigt zowel de Oktoberfest-sfeer als sportgeschiedenis. De op ‘Lederhosen’ geïnspireerde schoen heeft een bovenwerk van volnerfleer met een leren voering en borduursels. Het waterafstotende bovenwerk houdt je voeten droog bij bierdouches. Te koop vanaf zaterdag. Prost!

adidas
Bron: adidas

ADIDAS YEEZY DESERT BOOT

Sluiten we af met wat bijzonders. Wij weten ook niet helemaal wat we hiervan moeten denken. Het zijn en blijven Yeezy’s, dus helemaal negeren willen we ook niet. Maar of het nou echt sneakers zijn… Of ze überhaupt heel tof zijn? Weet je wat, dat mag je helemaal zelf bepalen. Je weet nu in ieder geval van het bestaan af en dat ze vanaf zaterdag verkrijgbaar zijn.

sneaker yeezy
Bron: adidas
sneaker yeezy grijs
Bron: adidas
yeezy
Bron: adidas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 37: Pharrell Williams x Adidas sneakers en meer
Sluiten