Sander van den Berg
Sander van den Berg Kleding 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Sneaker-kalender week 35: nieuwe sneakers van Nike, Vans en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Vans en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE AIR MAX 90 QS ‘VIOTECH’

Eind juli kwam de Nike Air Max 90 ‘Viotech 2.0’ uit: misschien wel één van de fijnste colorways voor de Air Max 90 van het jaar. Deze sneaker vinden we nóg iets toffer, want dit is het originele kleurenpalet van de Viotech. Lekker, op een paar AM90. Het originele kleurenpalet was voor het eerst te zien op de Nike Dunk Low in 2002 en dit was een Japan exclusive release. 17 jaar later wordt het kleurrijke kleurenpalet weer teruggebracht. Hier te koop voor 140 euro.

sneaker nike air
Bron: Nike

VANS OLD SKOOL CAP LX REGRIND ‘BROWN’ & ”MULTI’

We houden de kleur erin met twee paar Vans. Vinden we fijn, vinden we zomers. We zien twee paar schoenen die stevig en uitbundig opgebouwd zijn en daardoor weet je: dit zijn schoenen waar ik wel even op kan bouwen. De ‘multi’ koop je hier en de bruine hier. Beiden voor 100 piek, vanaf zaterdag.

sneaker vans
Bron: Vans
sneaker vans
Bron: Vans

AIR JORDAN 1 RETRO HIGH OG ‘OBSIDIAN’

Stop. Raffle time. Oh-oh oh oh oh-oh-oh. Zo, geven we hier even een potentiële hit weg. Kijk maar even wat je ermee doet. Goed, even over de schoen. Ja, bij de meeste shops gaat ‘ie eruit via een loting en ja, dat is terecht. Wat een pracht. Wat een praal. Probeer het dan ook bij een van de shops uit deze lijst om dit paar Nike’s de jouwe te maken.

sneaker nike jordan
Bron: Nike

ADIDAS SPEZIAL ‘LIAM GALLAGHER’

De sneaker die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Je wist het, omdat we er natuurlijk van de week al over schreven. Voor de fans van Gallagher zijn dit de vetste sneakers van 2019 en voor de sneaker-liefhebber is het er ook eentje om je centen aan te spenderen.

sneaker adidas liam
Bron: adidas

KANGAROOS ULTIMATE OG ‘BRIGHT SIDE OF THE MOON’

Sympathiek dat we zijn, proberen we elke week een minder bekend merk erbij te betrekken. Nou, we hebben er weer een hoor. Kangaroos. Kende jij het? Wij niet per se, maar kwaliteit en stijl herkennen we wel. Het comfort spat ervan af en de fijne looks spatten mee. Je mag ze hier kopen voor 110 euro.

sneaker kangaroos
Bron: Kangaroos

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 35: nieuwe sneakers van Nike, Vans en meer
Sluiten