Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Stijl 23 aug 2018

Sneaker-kalender week 34: toffe Sneakers van Puma, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere adidas, Puma en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

adidas X C.P. Company Samba

Sneaker kalender: Sneakers van Puma en adidas Sneaker kalender: Sneakers van Puma en adidas

Elke week kijken we naar winnaars. Ditmaal moeten we de overwinning echt aan adidas geven. Dit merk komt niet met één, maar vier hagelnieuwe sneakers op de markt. De C.P. Company Samba is een adidas-icoon en heeft sinds zijn oprichting in 1975 al vele harten veroverd. De verbeelding van stijl- en fashion-icoon Massimo Osti is in elke uitvoering nog goed te herkennen. Dit is misschien wel het meest unieke paar dat we tot nu toe hebben gezien, en je hebt de keuze.

Nike SB Stefan Janoski Max

Sneaker kalender: Sneakers van Puma en adidas

De Nike SB-sneakers hebben altijd een mooie brug weten te slaan tussen sportiviteit en het stoere van de skateboarder. Toen kwam Stefan Janoski om de hoek kijken. De beste man heeft sinds enige tijd zijn eigen lijn bij Nike, gebaseerd op de SB-toppers. Zijn designs zijn altijd uitdagend, maar ditmaal is de keuze aan jou. Jij kan namelijk een gepersonaliseerd paar Janoski Max kopen. Wie wil dit nou niet?

Topman Drape Retro

Sneaker kalender: Sneakers van Puma en adidas

Je weet wat je van Topman mag verwachten. Stijl pur sang. Zo geldt ook voor de sneakers die ze uitbrengen. Wat je hier ziet is een zakelijke schoen met een comfortabele dikke zool. De schoenen zijn van leer, wat wel zo fijn is met de herfst op komst. Het schub-patroon maakt de schoen uniek en ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar. Nu te koop bij Zalando.

Puma NRGY Neko Engineer

Deze schoenen zijn, hoewel niemand je tegenhoudt, niet enkel bedoeld om onder een jeans te dragen – hoewel niemand je tegenhoudt. Dit zijn namelijk hardloopschoenen, met een heerlijke demping en genoeg steun aan de enkels. Meer info, vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 34: toffe Sneakers van Puma, adidas en meer
Sluiten