Sneaker-kalender week 34: sneakers van Converse, Yeezy en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY 500 ‘BONE’

We hebben een week of twee zonder moeten doen, maar Kanye had er weer zin in: een vers paartje Yeezy’s. Nu zegt iedereen wel dat sneakers helemaal zijn ding zijn, maar we betwijfelen dat nu toch een klein beetje. Deze sneakers komen natuurlijk een maand of twee te laat, want dit is met z’n frisse kleur de ideale zomerschoen. Vinden wij dan hè. Maar goed, wie zijn wij nou? Geen Kanye. Wij maken geen schoenen. Zouden we moeten doen, dan zou deze schoen al in juni te koop zijn geweest. In ieder geval: te koop vanaf zaterdag.

sneaker yeezy
Bron: adidas

CONVERSE CHUCK 70 ‘DENIM’

Zo dan! Converse dropt even twee hele fijne schoenen. We gaan er maar vanuit dat je al een paar Converse in de kast hebt staan, want dit is zo’n schoen die altijd goed is. Hoe tof is het dan om een ‘speciale’ variant ervan te hebben? Nou, heel tof. Deze denim-variant is geproduceerd met hulp van de denim-specialisten van het Britse Beyond Retro. Ze zijn al te koop.

sneaker converse low
Bron: Converse
sneaker converse high
Bron: Converse

REEBOK DMX SERIES 2200 ‘BLACK’

De opmars van Reebok gaat ook maar door en door. Tuurlijk, dit is niet hun ultieme meesterwerk, maar het is een prima sneaker. Dit is zo’n sneaker die je eerst nog even draagt tijdens het sporten, om ze vervolgens ook nog te rocken tijdens een koffietje in een tent om de hoek. Zo, weet je dat ook weer. Ook deze zijn al te koop.

sneaker reebok
Bron: Reebok

THE NEXT DOOR X ADIDAS SC PREMIERE ‘WHITE’

The Next Door is een retailer in Frankrijk en die grijpen nu toch maar mooi even de aandacht met deze samenwerking. Het toffe aan deze sneaker is dat ‘ie in principe heel clean is, maar absoluut niet saai door de verschillende stoffen. Daarom vinden wij hem heel fijn en vertellen we je met alle plezier dat ‘ie vanaf zaterdag te koop is.

sneaker adidas
Bron: adidas

NIKE AIR MAX 90 PREMIUM ‘VINYL’

Het moment dat je wist dat zou komen is eindelijk hier: we laten jullie natuurlijk achter zometeen zonder sneakers van Nike. Alles grote sites en stores gaan hem verkopen, dus dan zal het wel iets zijn? Deze sneaker heet de ‘Vinyl’ en hij draait (haha!) dan ook om de muziek: van de unieke, op vinylgroeven geïnspireerde 3D-mudguard tot de rode details die de lampjes op draaitafels voorstellen. Aldus Nike zelf… Goed, zaterdag mag je er jouw centen tegenaan gooien.

sneaker nike
Bron: Nike
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 34: sneakers van Converse, Yeezy en meer
Sluiten