Sneaker-kalender week 32: sneakers van Nike, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE AIR SKARN ‘SAND/BLACK’

Wat een kleurensensatie maken we hier nu toch mee? Geweldig. De nieuwste sneaker binnen de ACG-lijn: Nike ACG (All Conditions Gear) is een sub-lijn van Nike. Innovatieve sportkleding en sportartikelen worden hier geproduceerd, voor alle klimaten. Lekker belangrijk, het levert voor ons gewoon een fraaie sneaker op. Vrijdagochtend in de verkoop.

NIKE AIR SKARN 'SAND/BLACK
Bron: Nike

ADIDAS LXCON 94 ‘CRYSTAL WHITE/ROYAL’

Nóg een sneaker die het moet hebben van zijn opvallende kleurenpallet, rustend op een simpele basis van wit. We zeggen het maar meteen, maar het is niet de sterkste week in sneakerland. Dit is ook een sneaker die in de beste week ooit misschien niet in de lijst zou staan, maar deze week dus wel. En eigenlijk is dat ook helemaal prima, want er is niet zoveel mis mee. Is al te koop.

ADIDAS LXCON 94 'CRYSTAL WHITE/ROYAL'
Bron: adidas

NIKE ZOOMX VISTA GRIND ‘RACER BLUE’

Groter is niet altijd beter, maar nu even wel. We schreven het al bij een eerdere variant: deze sneaker gaat absoluut niet bij iedereen geliefd zijn. Wel bij lui die nogal waarde hechten aan hun insta-game, dat merken we nu al. Het is in ieder geval een release om te benoemen, dat hebben we hierbij dan ook gedaan. Nog even wachten tot vrijdag.

NIKE ZOOMX VISTA GRIND 'RACER BLUE'
Bron: Nike

ADIDAS OZWEEGO ‘TRIPLE BLACK’ & ‘CLOUD WHITE’

Een lekkere retro-sneaker met het gevoel van vandaag. Je weet het meteen wanneer je de sneaker ziet: hier is helemaal niks mis mee en altijd goed. Je haalt ze gewoon bij adidas en wat ons betreft doe je dat meteen na het lezen van de volgende sneaker…

ADIDAS OZWEEGO 'TRIPLE BLACK'
Bron: adidas Bron: adidas
ADIDAS OZWEEGO
Bron: adidas

NIKE SB X AIR JORDAN 1 LOW X ERIC KOSTON ‘UNC’

Een schoen met een verhaal. Houden we van. Komt ‘ie: Voordat Eric Koston bekend werd binnen de skate- en sneakerwereld, weet de SB legende nog dat hij de Air Jordan I misliep. De door Koston ontworpen SB x Air Jordan I Low is geïnspireerd op de schoenen die hij in een opengeknipte doos in de winkel zag staan, maar die hij van zijn moeder niet mocht kopen omdat ‘zijn eigen schoenen nog prima waren’.

Zoals het er nu voorstaat komt de schoen maandagochtend om 09:00 op de markt, met en zonder loting. Bij een van deze shops ga je vast wel succes hebben.

NIKE SB X AIR JORDAN 1 LOW X ERIC KOSTON 'UNC'
Bron: Nike
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 32: sneakers van Nike, adidas en meer
Sluiten