Sander van den Berg
Sander van den Berg Schoenen 1 aug 2019

Sneaker-kalender week 31: sneakers van Nike, Vans en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Vans en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

VANS VLT LX ‘STRIPE’

Dat Vans, dat is goed bezig. De sneakergigant werkt samen met de oudste denimfabriek van Amerika om een hele fraaie collectie te lanceren. De collectie bestaat uit dé drie Vans-klassiekers: Sk8-Hi, Era en Slip-On. Alle sneakers hebben een typerende print gekregen, gemaakt van blauw/wit gestreept denim. Nice! Alledrie de modellen zijn te koop bij 43einhalb. Wanneer? Nu.

vans high
vans
vans slip on

UNDERCOVER X NIKE DAYBREAK ‘YELLOW’ & ‘BLUE’

De Nike Daybreak was een behoorlijk populair schoentje begin jaren ’80. Nu, in samenwerking met het Japanse modelabel Undercover, is de sneaker getransformeerd tot een sneaker uit de toekomst. Misschien dat je de futuristische look helemaal niets vindt, maar de eerdere releases gingen als een tet. Om deze sneakers dan ook te negeren, was voor ons geen optie.

Kijk maar even wat je ermee doet, maar de sneakers zijn per direct te koop: de gele haal je hier en de blauwe hier. En let op! Vooral de blauwe gaat hard.

sneaker nike undercover sneaker nike blue

NIKE AIR PEGASUS 92 LITE ‘WHITE/ORANGE’

Zonder twijfel is de Air Pegasus-serie een van de meest succesvolle collecties binnen de Nike-productlijn. Deze mag er ook absoluut zijn. Even geen gekke poespas, maar gewoon een simpele, comfortabele, frisse sneaker. In de categorie ‘niets mis mee, altijd goed’. Koop ‘m hier.

nike vans sneaker update

NIKE AIR MAX 200 ‘2000 WORLD STAGE’ & ‘1992 WORLD STAGE’

Een nieuw model van de Nike Air Max: de 200. Weet je waar die 200 opslaat? We zullen het verklappen: deze sneaker gaat het 200 procent goed doen. Deels door het marketingbudget dat Nike er doorheen gaat pompen, maar vooral ook doordat het een zeer lekkere schoen is. Tof: de blauwe variant is geïnspireerd op de wereldkampioenschappen ’92 voor atletiek in Barcelona. Ook voor deze geldt dat je er per direct je centen aan kan uitgeven.

sneaker nike 200 nike air

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 31: sneakers van Nike, Vans en meer
Sluiten