Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 11 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

Sneaker-kalender week 28: sneakers van New Balance, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere New Balance, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

STRANGER THINGS X NIKE AIR TAILWIND & NIKE CORTEZ

Eerder schreven we al over de verrassend fraaie sneakers van Nike met het Stranger Things-sausje: komende vrijdag droppen deze twee. Nike focust zich voor dit design op Independence Day 1985, een belangrijk thema uit het derde seizoen. Dat is leuk, dat is geinig, maar dat het zulke toffe schoenen oplevert is een feest voor de voeten. Pik ze op bij Nike: hier de Tailwind (onze favoriet) en hier de Cortez.

sneaker nike tailwind sneaker nike cortez

NEW BALANCE CM997HZJ ‘WHITE/BLUE’

Qua kleurenpallet heeft deze sneaker van New Balance wel wat weg van de vorige twee Nike’s, maar deze schoen heeft niets te maken met Stranger Things. Als een van de weinige merken is New Balance géén samenwerking aangegaan met de Netflix-serie. Maakt ook niets uit, want het levert wel gewoon weer iets moois op en met een beetje Oranje-gevoel is het zelfs een ode aan Nederland. Je kan de schoen komende zaterdag voor 95 euro kopen bij het Duitse Asphaltgold.

sneaker new balance

NEW BALANCE WS997JCF ‘WHITE/BLACK’

Nóg een vers paar New Balance en ook dit paar doet ons denken aan een strak paartje Air Max. Maar wellicht doen we daar New Balance wat mee te kort, want ze hebben keurig hun best gedaan op deze comfortabele patta. Tevens vanaf zaterdag te koop en daarvoor kan je hier terecht. Gaat je 120 euro kosten.

sneaker nb

CHINATOWN MARKET X PUMA RALPH SAMPSON ‘WHITE’

Een samenwerking die minstens net zo tof is als degene tussen Stranger Things en Nike, is de samenwerking tussen de twee fashion merken The Chinatown Market en Puma. Deze slof is daarvan het prachtige resultaat. Het bovenwerk is een combinatie van mesh, nubuck suede en leer. De drie strepen die zich bevinden aan de zijkant van de sneaker hebben groene, blauwe en rode strepen. Het toffe is dat je deze strepen eraf kan halen en kan vervangen door andere kleuren patches. Te koop bij verschillende shops, dus kies er een uit van deze lijst.

sneaker

AWAKE X ASICS TIGER GEL-KAYANO 5 360 ‘SILVER/GREEN’

Niet iedereen zal deze sneaker hard vinden, maar als dit wel het geval is, dan is het ook meteen kassa voor je. Want geloof ons, deze schoen zal hard gaan deze vrijdag. De ASICS Tiger Gel-Kayano 5 360 x Awake beloofd een van de meest gewilde releases van 2019  te worden. Angelo Baque van AWAKE NY liet zich voor het design inspireren door Flushing Meadows Park in Corona Queens, wat resulteert in een zilver en groen ontwerp, bovenop de iconische GEL-QUANTUM middenzool van Asics.

Het wordt een ding om de sneaker te bemachtigen: zo gaat ‘ie er bij SNS uit via een raffle en is de voorraad bij een Patta ook niet groot.

asics

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 28: sneakers van New Balance, Nike en meer
Sluiten