Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 4 jul 2019

Sneaker-kalender week 27: sneakers van Nike, Saucony en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Saucony en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

SNEAKER POLITICS X SAUCONY X CAFE DU MONDE – SHADOW 5000

Sneaker Politics is een Amerikaanse sneakershop. Samen met het sneakermerk Saucony brengen zij een kleurrijke sneaker op de markt, die is geïnspireerd door het iconische Café Du Monde in New Orleans. Café Du Monde is een – blijkbaar – fameuze koffietent. Nu boeit dat voor ons Nederlanders natuurlijk heel weinig, wij mogen gewoon heel blij zijn met deze fraaie schoen. Je kan hem kopen bij een van de shops uit deze lijst. Of bij twee, als je daar zin in hebt.

sneaker saucony

NIKE AIR MAX 270 REACT ‘BAUHAUS’

Wat een kleur in deze sneaker-update, het lijkt wel zomer. Deze Nike Air Max 270 React is geïnspireerd op de Bauhaus-stroming en combineert functionaliteit met kunst, zodat je profiteert van het beste van twee werelden. Deze legendarische 20e-eeuwse Duitse kunstacademie werd wereldberoemd om hun leidende principes, die je terug ziet op de sneaker door de gewaagde ontwerplijnen en felle kleuren. Op te pikken bij het grandioze Nike zelf, of koop ‘m bij Freshcotton voor meer Hollandse glorie.

sneaker nike air

NIKE ZOOM X VISTA GRIND ‘BARLEY VOLT’

Zien wij onszelf al rond waggelen met deze sneaker? Nee, niet per se. Maar, de Barley Volt wordt flink gepromoot en je kan er op rekenen dat deze kleurrijke rakker een ding wordt op Insta. Mocht dit nu reden genoeg zijn voor jou om de schoen in ieder geval even uit te proberen, dan mag je hem hier bestellen.

sneaker nike

NEW BALANCE MADE IN US 997 ‘GREY’

Niets bijzonders te zien hier, hoor. Tenzij… jij de release van de fijnste en meest krokante New Balance release in tijden bijzonder vindt. Man, wat een schoen en wat een uitmuntende uitvoering. Zomerser dan dit eentonige kleurenpallet gaat het niet worden en veel blijer ga je ons niet krijgen. New Balance, bedankt.

sneaker new balance

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR RECYCLE HI

Als er één schoen is waarbij jij je niet hoeft af te vragen of je ooit spijt zal krijgen van een eventuele koop, dan is het wel een paar Converse. Altijd goed en matcht met vrijwel alles. Daarom zijn we iedere keer weer door het dolle wanneer er een nieuwe colorway wordt gedropt, hoe klein de nieuwe touch ook mag zijn. Hier te koop, vanaf vrijdag/

sneaker converse beige sneaker converse zwart

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 27: sneakers van Nike, Saucony en meer
Sluiten