Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 27 jun 2019

Sneaker-kalender week 26: sneakers van Nike, Yeezy en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Yeezy en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 700 ‘UTILITY BLACK’

Juni was Yeezy-maand en deze sneaker sluit de maand in stijl af. Het is een raket van een schoen en de gummy zool biedt net die twist waarvan we van te voren niet wisten dat ‘ie nodig was. Verder is het business as usual: de sneaker gaat eruit via een loting en de release is op een zaterdag. Dit nieuwste paar Yeezy’s gaat Kanye ongetwijfeld weer wat rijker maken.

sneaker update yeezy

STRANGER THINGS X NIKE CORTEZ & NIKE BLAZER ‘HAWKINS HIGH’

Eerder brachten we jou al op de hoogte van de verrassend stijlvolle samenwerking tussen de Netflix Original Stranger Things en Sneaker Original Nike. Dat er absoluut niets mis is met de sneakers. Welnu, de sneakers die gebaseerd zijn op de high school van de knapen worden komende donderdag uitgebracht. De Cortez shop je hier en de Blazer koop je dan weer hier.

sneaker update nike stranger sneaker update nike

NIKE AIR MAX TAILWIND IV SP ‘SANDTRAP’

Een relatief model, de Tailwind. Nou ja, nieuw… uiteraard is dit ook weer het opnieuw uitbrengen van een gouwe ouwe. Maar dat de Tailwind meer en meer bekijks krijgt, daar is geen woord aan gelogen. De Sandtrap is een zomerse uitvoering die behoorlijk fijn gedijt onder een vintage denim.

sneaker update nike tailwind

New Belance 990V5 ‘Blue’

Begin mei werd het sneakerlandschap al verblijdt met de komst van een grijs en een zwart paar van deze New Balance. Nu, bijna twee maanden later, dropt New Balance deze blauwe variant. De ultieme dad sneaker is al te koop.

sneaker update new balance

Won Hundred Lincoln Sneaker ‘White’

Als je jouw ogen een beetje halfdicht houdt, en je hoofd wat aan de schuine kant, dan is deze sneaker net een paar Balenciaga’s. Maar, dan een heel stuk goedkoper. Sommigen zullen hem nog wel mooier vinden ook, en dat snappen wij wel. Het is een sneaker die rustig blijft in alle drukte van het chunky sneaker geweld. Waarvoor chapeau. Enkel en alleen te koop bij Won Hundred.

sneaker update won hundred

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 26: sneakers van Nike, Yeezy en meer
Sluiten