Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 20 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Sneaker-kalender week 25: sneakers van adidas, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere adidas, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE AIR MAX 90 PREMIUM ‘MIXTAPE

Onderdeel van het Side A / Side B-pack van Nike en geïnspireerd door jaren ’90 rap. Deze klassieke Air Max 90 colorway is de sneaker van het pakket: Side A. Verschillende elementen springen vallen meteen op. De lichte sneaker, met gele elementen en twee verschillende veters, heeft bijvoorbeeld een unieke tongmarkering. Plus, een toffe, doorschijnende, rubberen buitenzool die versierd is met rapklassiekers, zoals ‘Infrarood’ en ‘BRS Powerwall’.

De Nike Air Max 90 ‘Side A’ is gemaakt van lichtgewicht gaas met leren overlays. Te koop vanaf deze donderdag.

ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 ‘ANTLIA’

Zaterdag is de dag dat er bij een hoop shops maar weer eens een vers paartje Yeezy’s in de schappen ligt. Meestal staat een Yeezy-release garant voor een loting, maar dat is nu niet overal het geval. Een van de shops uit deze lijst gaat je vast blij maken, zelfs zonder loting. Verder valt er niet veel meer te zeggen: je weet wat je krijgt en je weet waarom je de sneaker wil.

sneaker yeezy

ADIDAS SUPER COURT RX HOME OF CLASSICS ‘OFF WHITE’

Zijn er nog niet genoeg chunky sneakers op de markt? “Wel nee joh, onbenullige Manners-redacteur,” moest adidas hebben gedacht, want deze sneaker valt prima in die categorie. Eerlijk, het is een fraaie schoen en de zool is net weer een tikkie anders. Gooi er een fijne, retro kleur overheen en zie hier, we hebben een prachtslof.

sneaker adidas

SNEAKERSNSTUFF X ADIDAS CAMPUS 80 ’22 LITTLE WEST’

Sneakerverkoper Sneakersnstuff en adidas Originals presenteren een speciale editie van de Campus 80s, die geïnspireerd is op New York City. De adidas Campus 80s “22 Little West” is een sneaker met retro neigingen, met een kleurrijke tricolor. De details staan voor het opvallende DNA van New York City. Leuk verhaal, maar het leukste is dat het simpelweg kwaliteit levert. Alleen te koop bij – je verwacht het niet – Sneakersnstuff.

sneaker adidas stripes

NIKE DAYBREAK SP ‘SUMMIT WHITE’ & ‘COOL GREY’

Een van de meest baanbrekende Nike-silhoueten: de Daybreak. Opgebouwd uit een bovenzool van nylon en suède, een tussenzool van eenvoudig schuim en een buitenzool met wafellaag. Met twee rake kleurcombinaties arriveert de Daybreak 30 jaar na zijn debuut met moderne updates, terwijl de sneaker trouw blijft aan het oorspronkelijke silhouet. Grootste kans van slagen heb je gewoon bij de site van Nike.

sneaker nike sneaker nike 2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 25: sneakers van adidas, Nike en meer
Sluiten