Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 15 jun 2019

Sneaker-kalender week 24: sneakers van Nike, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 700 V2 ‘TEPHRA’

Ja hoor, we gaan weer loten. Hoewel er vrijwel altijd een digitaal lootje wordt getrokken wanneer een vers paar Yeezy’s op de markt komt, is het deze keer ook wel terecht. Want dit zijn gewoon hele fraaie sneakers, zoals je zelf ook wel kunt zien. Oké, waar kan je allemaal proberen deze sneaker te bemachtigen? Bijvoorbeeld bij Baskèts, waar de loting vandaag (13 juni) open is, of kijk even op de site van adidas zelf. Net zo makkelijk.

sneaker yeezy

NIKE ADAPT BB ‘MAG’

Is het de mooiste schoen ooit? Nee. Maar, het is wel een dingetje natuurlijk, deze sneaker. De Nike Adapt BB is de eerste smart schoen van Nike en biedt een consistente, persoonlijke pasvorm. Met een app kun je je favoriete pasvormen instellen, de lichtjes aanpassen en updates downloaden. Voor een schoen, inderdaad. Nou, wie wil dat niet? Eigenlijk is het een basketbalschoen, maar daar gaat natuurlijk niemand zich iets van aantrekken. Deze zaterdag te koop.

sneaker nike

NIKE AIR MAX 90 QS ‘PYTHON’

Uiteraard blijft Nike ook gewoon echte parels droppen, zoals deze. De Air Max 90 kent weinig kleurencombinaties zo iconisch als ‘Python’ uit 2002. De schoen was kort na de eeuwwisseling een zeer gewild object onder sneakerheads. Nu, zeventien jaar later, keert de ‘Python’ terug. De prijs valt met 140 euro mee en je hoeft niet te wachten totdat je dat er aan uit mag geven.

sneaker nike air

ASICS GEL KAYANO 5 OG ‘REIGNING CHAMP’

Asics maakt toffe sneakers en Reigning Champ is een sportmerk. Een samenwerking moet dan ook wel een sportieve sneaker opleveren, toch? Het antwoord is, zoals je ziet, ‘ja’. Niet de meest bijzondere schoen, maar dat hoeft ook niet altijd. Dit is gewoon een sneaker waar jij lekker op kan lopen en je loopt er dan ook nog eens leuk bij. Vanaf zaterdag!

sneaker asics

REEBOK SLICE CVS ‘WHITE’

Dat niet iedere schoen bijzonder hoeft te zijn, bewijst deze sneaker van Reebok nog het meest vandaag. Simpel, stijlvol en betaalbaar: drie ingrediënten die deze slof een succes maken. Ook deze schoen is vanaf zaterdag te koop, voor een bedrag van 65 ekkies.

sneaker reebok

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 24: sneakers van Nike, adidas en meer
Sluiten