Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 6 jun 2019

Sneaker-kalender week 23: sneakers van Nike, Samsoe Samsoe en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Samsoe & Samsoe en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Samsoe & Samsoe Kermit ‘Castlerock’

Bijna zonde, zo’n naam voor zo’n dikke sneaker. Afijn, voor de liefhebber van dikke, bombastische zolen onder de sneaker is dit haast wel een moetje. Tuurlijk, niets moet, behalve het neerleggen van 200 euro, wanneer jij deze schoen de jouwe wil maken. Er is ook nog een blauwe en een zwarte variant, maar van deze grijze krijgen wij het het warmst. Weet je dat ook weer.

samsoe sneaker

UNDERCOVER X NIKE DAYBREAK

Laat dat Undercover en Nike maar lekker samen werken hoor, want dat levert ons behoorlijk fraaie sneakers op. Deze vrijdag komen er twee sneakers op de markt, die zo tof zijn, dat ze dat onmogelijk undercover kunnen doen. Wij verwachten dat de zwarte variant iets harder zal gaan (op het moment wordt deze ook het meest weg geraffled) dan de blauwe. We wensen je dan ook veel succes.

nike
nike

NIKE REACT ISPA ‘GHOST AQUA’

Opeens was daar verleden jaar de Nike React. De React begon rustig qua design, niet qua populariteit. Nou, de populariteit is onveranderd hoog gebleven, maar deze uitvoering van de React is natuurlijk allesbehalve rustig. Maakt niet uit, moeten zij weten. ISPA staat dan ook voor Improvise, Scavenge, Protect en Adapt (improviseren, zoeken, beschermen en aanpassen). Aha..

nike

FEAR OF GOD X NIKE AIR SKYLON II ‘LIGHT BONE’

Het kan best kloppen dat deze sneaker je bekend voor komt, want eerder bracht Jerry Lorenzo (creative director van Fear of God) in samenwerking met Nike al twee andere colorways uit van dit model. Eén witte colorway en een zwarte colorway. Nu is de ‘Light Bone’ colorway dus onderweg. Vinden wij niet erg. Zaterdag is de dag!

nike

ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 ‘BLACK’

Daar is ‘ie dan! Hè hè. De klapper van de week, terwijl een paar Yeezy’s al zo vaak de klapper van de week zijn geweest. Knap, dat is het. Wat ook knap is, is het bemachtigen van dit schoentje. Het wordt namelijk een grote raffle-bende. Gelukkig zijn er knetter veel shops die hem vrijdag gaan verloten en verkopen, dus dat geeft hoop.

yeezy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 23: sneakers van Nike, Samsoe Samsoe en meer
Sluiten