Sneaker-kalender week 22: toffe sneakers van Asics, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Asics, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 700 V2 ‘VANTA’

Een nieuwe Yeezy betekent negen van de tien keer een nieuwe loting. Nou, en deze ‘Vanta’ is een van de negen hoor. Als je het aan ons vraagt terecht, want deze colorway is een van de cleanste sinds tijden. Een snelle zoektocht leert jou dat er vele punten zijn waar je de sneaker kan bemachtigen, maar om je op weg te helpen sturen we je graag door naar Baskèts of de site van adidas zelf.

sneaker update

ASICS X HYPEBEAST GEL-KAYANO 5 OG ‘SUNDOWN’

Een ugly sneaker was nog nooit zo fraai. Deze sneaker van Asics doet heerlijk mee aan de trend die allang geen trend meer is en geeft jouw outfit net dat beetje extra joie de vivre voor de zomer. Wij zijn dan ook zeer te spreken over deze samenwerking tussen Asics en Hypebeast. Vrijdag gaat ‘ie in de verkoop. Zit je ondertussen met meer kwijl in de bakkes te loeren naar de compleet witte variant, dan moet je hier zijn.

sneaker update
sneaker update

NIKE AIR MAX 2 LIGHT SP ‘RACER BLUE’

Toeval of niet, maar deze sneaker van Nike heeft goed afgekeken bij het kleurenschema van de net benoemde Asics. Of andersom. In ieder geval, wanneer wij de Asics van net tof vinden, vinden wij deze schoen van Nike natuurlijk net zo lekker. Lekker zomers, lekker retro.. niets meer aan doen. Maak hem hier de jouwe.

sneaker update

ADIDAS CONTINENTAL 80 ‘PRIDE’

Een sneaker die altijd goed is, die zien we hier. De sympathieke streep aan de zijkant ter ere van de ‘Pride’ maakt hem nog net wat toffer. Zowel qua looks als qua boodschap. Voor 100 euries is ‘ie van jou en deze webshop kan je verblijden met je centen.

sneaker update

SACAI X NIKE BLAZER HIGH ‘VARSITY MAIZE’ & ‘UNIVERSITY BLUE’

In samenwerking met het Japanse modelabel Sacai werden twee iconische Nike schoenen gecombineerd tot een hybride design met een dubbel thema. Deze speciale editie combineert de Nike Dunk met de Blazer en heeft dubbele tongen, schoenveters en Swooshes met een gezamenlijk logo van Nike x Sacai op het lipje aan de hak.

Misschien wel de tofste sneakers uit de lijst, maar ook de enige sneakers waarvoor je nu al te laat bent. Maar omdat ze zo lekker zijn, sturen we je graag door naar StockX.

sneaker update
sneaker update
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 22: toffe sneakers van Asics, adidas en meer
Sluiten