Sneaker-kalender week 21: toffe sneakers van Nike, Converse en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere AllSaints, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE SB X AIR JORDAN 1 OG ‘LIGHT BONE’

Bij de Air Jordans is een plek bovenaan de populariteit lijstjes haast gegarandeerd. Voor de Light Bone uitvoering zal dit niet anders zijn. Er staat een leuk verhaaltje over deze sneaker op de site van Nike en als je daar dan toch bent, kan je meteen de schoen bestellen. Dat kan vanaf zaterdag.

sneaker nike jordan

TAKAHIRO THE SOLOIST X CONVERSE JACK PURCELL

Een vers paartje Converse sneakers is altijd een goed idee. Aan de uitvoering zal het niet liggen bij een van de fijnste sneakerboeren van de wereld. Het mooie is dat die uitvoering nog net een tikkie toffer wordt, wanneer een van Japans meest gerespecteerde designers (Takahiro met The Solist) ermee aan de haal gaat. Hier te bestellen.

sneaker converse

PUMA STORM ORIGIN

Voor de liefhebbers van chunky sneakers die niet heel veel kosten, komt Puma met een fraaie slof. Een slof met een mega zool, zoals het bijna wel lijkt te horen tegenwoordig. Deze twee uitvoeringen zijn bijzonder clean en hier mag en kan je als dank daarvoor je centen er tegenaan gooien.

sneaker puma wit sneaker puma grijs

NIKE AIR MAX TAILWIND IV SP ‘BLACK’

Vond je de twee kleurtjes van bovenstaande Puma’s beiden heel mooi en wil je eigenlijk niet kiezen? Nou, dan ga je toch gewoon voor deze sneaker van Nike. Goed aanwezige zool: check. Ultiem loopgenot: joe joe. In het digitale winkelmandje? Ga je gang… deze komende zondag.

sneaker nike air

NIKE AIR MAX 2 LIGHT ‘HABANERO RED’

Rood is de kleur van de liefde en man, wat hebben wij een liefde voor deze sneaker. Haal de zomer in je bol met deze Nike’s aan de voet en hop, hop, hop, betaal snel maar die 140 euro voor deze drop.

sneaker nike
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 21: toffe sneakers van Nike, Converse en meer
Sluiten