Sneaker-kalender week 20: toffe sneakers van AllSaints, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere AllSaints, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ALLSAINTS VERGE RUNNER TRAINER

Chunky sneakers zijn er om (voorlopig) nog wel even te blijven. Kan je maar beter op een fraaie variant ronddartelen. Laat die variant nou net uit onverwachte hoek komen. AllSaints staat vooral bekend om hun leren jassen, maar deze sneaker is top als je van chunky sneakers houdt. Je koopt hem hier.

Sneaker update

NIKE ZOOM VOMERO 5 SE SP ‘DARK GREY’

Ooit bedoeld voor atleten, maar tegenwoordig vooral gedragen daar lui die er een sport van maken om hun stijltje naar een hoger niveau te brengen. Een tikkeltje high fashion en een hele vleug aan streetwear voor schappelijk prijs. Want voor zo’n 140 ekkies kunnen dit jouw schoenen zijn. Tevens te koop met groene en blauwe details en hier te koop.

Sneaker update

CACTUS PLANT FLEA MARKET X NIKE VAPORMAX

We zijn er ook om jou op de hoogte houden van de trend. Nou, daar is deze sneaker dus een uitstekend voorbeeld van. Haal die zomer maar in je bol met deze sneaker aan de voet, want het is een kleurrijke poespas. Op de site van Nike al uitverkocht, dus waarschijnlijk ga je het meeste succes bij sympathieke bedrijven als StockX.

Sneaker update

ADIDAS FALCON MODEL PACK ‘WHITE’

Chunky sneakers, dad shoes… Noem het hoe je het noemen wil, maar dit paar is er één. Wij vinden het compleet witte design absoluut niet bijzonder, maar wel fijn voor het oog. Wellicht dat je er als influencerend instagrammertje nog een like van adidas uit weet te halen, want het merk is niet te missen. Maar ook dat vinden wij geen lelijk gezicht. Die like gaat je 130 euro kosten.

Sneaker update

ADIDAS ORIGINALS OZWEEGO ‘X-MODEL PACK’

Voor de echte sneaker fan komt deze sneaker misschien al bekend voor. Ja? Nou, dat komt doordat het Ozweego model een vrijwillig en gelukkig slachtoffer was van een samenwerking tussen adidas en Raf Simons. Aha! Ook nu weer levert dit model een fijn retro gevoel op en dat gevoel kost je 120 euro.

Sneaker update
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 20: toffe sneakers van AllSaints, Nike en meer
Sluiten