Sneaker-kalender week 19: toffe sneakers van Diadora, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Diadora, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

END X DIADORA N9002 ‘LIDO’

Wij kregen het een beetje koud toen we deze sneaker zagen, zo ongelofelijk fris is ‘ie. Zaterdag komt de schoen op de markt, maar jammer de bammer alleen via een online raffle bij de bazen van END. Hier kan jij je nog wel voor aanmelden. Mocht je naast de schoenendoos vissen, dan duiken er ongetwijfeld diezelfde zaterdag nog mogelijkheden op bij StockX.

Sneaker update

VANS ANAHEIM FACTORY ERA 95 DX

Nou, laat die zomer maar komen hoor. Kijk: een vers paar Vans is eigenlijk al de ultieme sneaker voor op de warme straten. Maar, als het merk ze dan ook nog eens uit gaat brengen in dit soort optimistische kleuren zijn we meteen verkocht. Je hoeft niet te wachten totdat ze ook aan jou verkocht kunnen zijn, want ze zijn al te koop. Ook in slip-on variant. Kijk maar even rond op de site van Freshcotton.

sneaker vans sneaker vans

CLOT X NIKE AIR MAX 97 HAVEN ‘WHITE’

Er staan al een paar gedenkwaardige samenwerkingen tussen Nike en CLOT in ons geheugen gegrift en de volgende samenwerking is hier. China’s CLOT is een machtsspeler in de wereld van de straatcultuur en nu zijn ze weer bezig met Nike voor een gloednieuwe topper: de Nike Air Max 97 Haven. Meerdere colorways zijn er inmiddels al verschenen (release was 8 mei), maar deze witte variant trok meteen onze aandacht. Tik ‘m hier op de kop.

Sneaker update

NIKE AIR MAX 95 ‘FRESH MINT’

Soms is een frisse wind door je schoenencollectie het fijnste wat er is, maar nu kan je dat lekker negeren met de release van de Nike Air Max ‘Fresh Mint’. Wat een schoen, niet waar? Tuurlijk, het is fijn dat je meedoet aan de dad shoe trend. Maar winnen is belangrijker dan meedoen en dat je doe met deze schoen hieronder. Dat kan vanaf vrijdag.

Sneaker update

ALIFE X ADIDAS CONSORTIUM NIZZA HI RF

Mode en streetwear boutique Alife uit New York en adidas hebben samen aan de tekentafel gezeten. Deze super toffe sneaker is het gevolg hiervan. De Amerikanen kozen de legendarische adidas Nizza Hi uit als basis en voegden hier een lekker ’70 gevoel aantoe. Voor de zaterdag mag je hiervoor een reminder instellen.

sneaker alife
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 19: toffe sneakers van Diadora, Nike en meer
Sluiten