Sneaker-kalender week 18: toffe sneakers van New Balance, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere New Balance, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NEW BALANCE M990GL5 ‘GREY’

“Worn by supermodels in London and dads in Ohio”. Dit is het motto van deze fantastische sneaker. Willen wij graag nog iets aan toevoegen: “Elk paar New Balance wordt gedragen door een baas, maar niet elke baas draagt dit paar New Balance”. Gelukkig kan jij daar deze zaterdag iets aan doen, want dan gaan ze in de verkoop.

sneaker new balance

NIKE REACT ELEMENT 87 ‘DUSTY PEACH’ & ‘MOSS’

Vorig jaar zomer was de Nike React Element daar opeens. Zin om daarna weer te verdwijnen heeft deze toffe sneaker niet gekregen. De Nike React Element 87 is volledig ontworpen om lopen zo licht mogelijk te maken, met drukpunten waar de voet op neer komt die met extra cushioning zijn gevuld. De React kun je helemaal naar je eigen stijl aanpassen met de sokken die je erin draagt, de upper is namelijk licht transparant. Deze twee colorways haal je beiden bij Baskèts.

sneaker nike react sneaker nike react 2

ADIDAS Y3 4D RUNNER ‘WHITE’

Een nieuwe versie van de adidas Y-3 Runner 4D II is gearriveerd. Wees welkom. Met een digitaal bedrukte 4D tussenzool en een tweelaags gebreid bovenwerk en uniek vetersysteem. We laten deze sneakers vooral zien aan degene die dit soort high-fashion patta’s helemaal je van het vinden, want de aanschaf wordt nogal een dingetje. Daar wensen je dan ook alle succes bij.

sneaker y3

NIKE PHANTOM REACT ‘TRIPLE WHITE’

Geen veter te zien hier! Hoe makkelijk! De ideale sneaker voor de zomer. Bedankjes mogen maar weer eens uit naar Nike. Wij gaan wel eerst: Nike, dank voor het maken voor een schoen die perfect balanceert tussen gemak en stijl.

sneaker nike

ADIDAS SAMBAROSE W ‘CORE BLACK’

Een zool die niet alleen de schoen naar hogere hoogtes brengt, maar tevens jouw eigen verschijning. Klasse adidas, klasse. Simpel maar o zo stijlvol. Voor een opvallende look zijn de 3-Stripes en hielpatch gemaakt met van kleur veranderend materiaal. 100 euro zijn ze en zaterdag mag je los.

sneaker adidas
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 18: toffe sneakers van New Balance, Nike en meer
Sluiten