Sneaker-kalender week 17: toffe sneakers van Nike, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 700 ‘ANALOG’

De samenwerking tussen Kanye West en adidas blijft maar nieuwe colorways krijgen. De derde release binnen de lentecollectie is de Yeezy Boost 700 “Analog”. Wat moeten we er voor de rest over zeggen? Ze zijn cool, ze zijn zomers, ze zijn ontzettend lekker aan de voet… Ze zijn vanaf deze zaterdag te koop.

Sneaker update

NIKE AIR MAX TAILWIND 4 ‘ALOE VERDE’

De Nike Air Max Tailwind  maakt dit jaar zijn langverwachte relaunch, nadat Supreme afgelopen maart in samenwerking met Nike al twee colorways dropte. Deze colorway blijft trouw aan het retro-gevoel van de sneaker, die debuteerde in 1999 en de evolutie is van de Nike Air Tailwind: de allereerste Sneaker met Air-uitrusting. Leeg die portemonnee maar!

Sneaker update

DONALD GLOVER X ADIDAS NIZZA

Donald Glover is van alle markten thuis. Je vindt hem in films en als rasentertainer on stage als Childish Gambino. De beste man kan nu ook de modelindustrie afvinken als werkveld met zijn samenwerking met adidas. Een van de releases die voortvloeit uit de samenwerking is deze fraaie sneaker.

De Nizza stapte in de jaren 70 voor het eerst het basketbalveld op. Tegenwoordig staat-ie voor retro B-ballstijl. De versie voor dit seizoen bestaat uit een canvas bovenwerk met een karakteristieke rubberen teenbeschermer. Een gevulkaniseerde loopzool geeft ‘m een strakke, gestroomlijnde look. Net als Donald Glover. Wat fijn. Wat chill. Wat goedkoop!

Sneaker update

PUMA RALPH SAMPSON LOW OG ‘WHITE’

Ralph Sampson was een van basketbals grootste namen in de vroege jaren 80. Hij won driemaal ‘College Player Of The Year’ voordat hij in 1983 de NBA binnen dunkte. Toen hij bij de NBA kwam, waren er een paar sneakermerken die zijn voeten wilden sieren, maar Puma dook erin en trok hem aan.

Puma bouwde een superlichte sneaker voor optimale snelheid en wendbaarheid. De schoenen waren ook bedoeld voor de fysieke behoeften van Sampson en zijn maat 17. Na 30 jaar viert Puma de comeback van Ralph Sampson zijn sneaker en verrukt ons met een authentieke vintage sneaker. Hier te koop.

Sneaker update

NIKE SB PACK

Het is je ongetwijfeld al opgevallen. Het is veel wit deze week. Lekker, hoort ook bij de zomer. Maar als we het hebben over zomerse sneakers, mogen deze twee kanjers van Nike absoluut niet ontbreken. Vooral de lage variant zien we menig boulevard afstruinen de komen maanden. Je koopt deze sneakers bij Freshcotton: hier de lage, hier de hoge.

Sneaker update Sneaker update
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 17: toffe sneakers van Nike, adidas en meer
Sluiten