Sneaker-kalender week 17: toffe Sneakers van New Balance, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van Nike, New Balance en adidas voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

New Balance WL840CD

sneaker: Sneakers van nike en New Balance

We werden vorige maand al getrakteerd op nieuwe sneakers van New Balance. Het nieuwste paar houdt het ontwerp van deze sneakers nog even vast. De nieuwe kleur variant is stoer en stijlvol. Het fijne van New Balance is dat hun schoenen stevig en betrouwbaar zijn voor een betaalbare prijs.

Nike Air Force 1 Funky Pattern ‘Black’

sneaker: Sneakers van nike en New Balance

Dit zijn wellicht de meest bescheiden Nike Air Force modellen in tijden. De gekleurde swoosh trekt alle aandacht, vandaar de naam Funky Pattern. De sneaker kan prima gecombineerd worden met een zakelijkere uitstraling. Door het gedetailleerd embleem en de neutrale kleur geef je een extra dimensie aan je outfit. Ze zijn reeds verschenen en je bestelt ze op de officiële site van Nike.

adidas Deerupt ‘Neutral white’

sneaker: Sneakers van nike en New Balance

Ook adidas dropt voor het einde van de maand nog vier nieuwe kleurvarianten van de ondertussen felbegeerde Deerupt sneakers. Deze hardloopschoenen zijn ongekend populair geworden onder de renners, maar de abstracte kleuren waren voor sommigen wat te heftig. De witte varianten bieden hier de oplossing. Ze zijn strak en serieus, maar bieden nog steeds de beste hardloopervaring. Ze verschijnen op 27 april.

Jim Rickey ‘Trophy’

sneaker: Sneakers van nike en New Balance

Het is verstandig om af en toe eens op Zalando te kijken. Ook hier vind je namelijk ontzettend gave sneakers die zeer betaalbaar zijn en bij een echte Manners-man passen. Dit paar van Jim Rickey is daar het levende bewijs van. Het is ook een mooi alternatief voor hij die van de Converse ‘All-stars’ houdt. Je vindt ze op Zalando, en zijn deze week verschenen.

J.Lindeberg ‘Block Italian’

sneaker: Sneakers van nike en New Balance

Dit keurige paar sneakers doet sterk denken aan de Stan Smith collectie van adidas. Het is een absolute must-have voor de fan van witte sneakers. Het rode accent maakt het paar uniek. Afgezien van de zool, zijn de schoenen volledig gemaakt van leer. Dat is altijd mooi meegenomen in het voorjaar. Ook dit paar premium sneakers staan voor een mooie prijs op Zalando.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 17: toffe Sneakers van New Balance, Nike en meer
Sluiten