Sneaker-kalender week 16: toffe sneakers van Nike, Karhu en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Karhu en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE AIR MAX 98 ‘TEAM ORANGE’

Het 20-jarig jubileum festijn van de Nike Air Max is mogelijk ten einde gekomen, maar het feest is nog lang niet afgelopen voor Nike’s ultra populaire Air Max 98. De door Sergio Lozano ontworpen klassieker zal ook in 2019 maandelijks in frisse nieuwe kleurstellingen verschijnen. De meest verse release is deze sneaker.  In een opvallend nieuw kleurenpalet met veel gewaagde en heldere details. Helemaal niet gek als je besluit hier 180 euro tegenaan te gooien.

sneaker

KARHU FUSION 2.0 ‘TOURMALINE’

Je ziet ze overal op het moment: de sneakers van Karhu. Dit is de Fusion 2.0 Tourmaline. Onderdeel van de ‘Spring Fesitval’ pack. Een top sneaker van Karhu gebaseerd op de originele hardloopschoen van het merk uit de jaren 90. De schoen past helemaal bij het zonnige weer van nu. Gemaakt van premium suède en nauw geweven mesh. Deze vrijdag start de verkoop.

sneaker

NIKE BLAZER LOW LX PLANT COLOR ‘PALE IVORY’

De Plant Color collectie van Nike, bestaat uit sneakers die gemaakt zijn van plantaardige kleurstoffen. Deze lage versie van de Blazer maakt er onderdeel van uit. De kleuren die je terugvindt op de sneakers zijn erg zachte en natuurlijke kleuren. Zo is Nike naast lekker duurzaam, ook maar weer eens leverancier van een belachelijk fijne schoen. Hier moet je zijn!

sneaker

ALEXANDER WANG X ADIDAS BBALL SOCCER ‘CHALK PEARL’

Alexander Wang heeft zich in het zweet gewerkt om een schoen af te leveren waarmee jij jezelf in het zweet kan werken. Snap je? De samenwerking tussen adidas en de designer levert een sneaker op die zijn focus volledig op de sport heeft. Een workout-look vol nostalgie met sportieve kleding die je in de club kunt dragen, maar ook gewoon in de sportschool. Voetbal– en basketbalstijlelementen smelten samen tot deze schoen. Een absolute topper! Gaat zaterdag in de verkoop.

sneaker

NIKE ZOOM ALPHA ‘VOLT’

Heel stiekem werkt deze sneaker zijn weg naar boven als de favoriet van de redactie. Het zal door zijn retro look komen. De nieuwste telg van de Zoom familie is geen uitzondering. Vanaf vrijdag staat deze sneaker open voor een nieuw paar voeten om te verwarmen.

sneaker

PUMA RS-X X HAN KJOBENHAVN ‘BLACK

Beroemd om zijn industriële minimalistische flair, heeft het Deense merk Han Kjøbenhavn de streetwear nu al voor meer dan een decennium aardig in de smiezen. In de samenwerking met PUMA brengen beide partijen deze sneaker die rijk is aan een volumineuze vorm en scherpe lijnen. Het is zo simpel: deze sneaker heeft hét. Ga maar centen aan spenden!

sneaker
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 16: toffe sneakers van Nike, Karhu en meer
Sluiten