Sneaker-kalender week 15: toffe sneakers van Nike en adidas

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Converse, S.W.C. en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE AIR MAX 97 ON AIR ‘NEON SEOUL’

Gwang Shin is grafisch vormgever en in zijn pakket aan skills zit blijkbaar ook het designen van sneakers. Het resultaat hiervan is de Nike Air Max 97 Neon Seoul. Vorig jaar mei kreeg Gwang te horen dat hij één van de winnaars was van de Nike On Air 2018 contest. Hij vertaalde zijn verhaal naar deze sneaker en wat een parel is het. De contouren van de sneaker zijn gebaseerd op het Taegeuk-symbool van de Zuid-Koreaanse vlag. De neon-kleuren van de sneaker laten een beeld zien van de grote stad die ’s avonds helemaal tot leven komt. Zaterdag gaat ‘ie los.

sneaker nike air

ADIDAS NITE JOGGER

Deze schoen is geïnspireerd op de Nite Jogger uit 1976 en schittert door haar retro stijl en reflecterende details. Elke sneaker brengt een eerbetoon aan internationale steden met tonglabels die op boarding passes zijn gebaseerd. Er zijn nog veel meer kleurvarianten van dus wees maar een braaf sneakerhoofdje en ga snel kijken.

sneaker adidas wit sneaker adidas zwart

NIKE BLAZER MID ’77 VINTAGE

Ooit bedoeld als basketbalschoen in de jaren ’70 en ’80, maar inmiddels is deze sneaker veel meer dan dat. Er zijn vele geüpdatete Nike Blazers uitgekomen, in allerlei nieuwe kleurencombinaties en met verschillende materialen. De allernieuwste heeft een bovenwerk van canvas om het klassieke design een moderne twist te geven. Gaat deze vrijdag in de verkoop.

sneaker nike blazer sneaker nike blazer wit

NIKE AIR MAX 720 ‘TRIPLE BLACK’

Voordat je verder leest is het misschien slim om maar meteen naar de webshop te gaan, want deze rakker is al te koop. De Nike Air Max 720 is groter dan ooit en biedt met Nike’s hoogste Air unit tot nu toe meer lucht onder de voet voor een onvoorstelbaar comfortabel gevoel. Dat voel, dat merk, dat is fantastisch. Zoals Nike het zelf mooi omschrijft: “Is Air Max eindelijk te ver gegaan? We hopen van wel.”

sneaker nike triple black

RAF SIMONS X ADIDAS STAN SMITH ‘WHITE’

De samenwerking tussen Raf Simons en adidas is al langer gaande en dit heeft voor ons al meerdere fraaie schoenen opgeleverd. Aan elke goede samenwerking komt ooit aan einde, maar aan deze nog zeker niet. Ook de nieuwste telg binnen de familie mag er zijn. Zet vrijdag maar in je agenda als je deze sneaker op waarde weet te schatten, want dan gaat ‘ie in de verkoop.

sneaker raf simons

Alles wat de moderne en stijlvolle man moet weten

Inspiratie, de laatste trends, entertainment, stijl en meer. Iedere dag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 15: toffe sneakers van Nike en adidas
Sluiten