Sneaker-kalender week 14: toffe sneakers van Converse, S.W.C. en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Converse, S.W.C. en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

FOOTPATROL X CONVERSE CHUCK 70 HI & JACK PURCELL OX

De in Londen gevestigde footwear-retailer Foot Patrol werkt maar weer eens samen met Converse om twee van de bekendste modellen van het merk een fraaie uitbreiding te geven. Je ziet het niet op deze foto, maar de Chuck 70 is aan de zijde die je nu dus niet ziet hartstikke blauw. Wauw. Ga maar snel zelf kijken hoe dat eruit ziet en de Jack vind je hier. Beide te koop vanaf zaterdag.

Sneaker updateSneaker update

STEPNEY WORKERS CLUB DELLOW

Opeens was dit sneakermerk er. Opgericht in 2018 in Oost-Londen en geïnspireerd op de Stepney Workers Sports Club, een anti-fascistische, anti-oorlogse sportgroep uit de jaren ’20. De oprichters van het merk hebben een oude, mooi geconstrueerde canvassneaker gevonden met een soort tong die gepopulariseerd is door Vans en Converse. De mannen achter het merk gingen aan het werk en kwamen mer deze ongelofelijke parel van een sneaker. Ze gaan als toffe schoenen over de toonbank, dus je zal tempo moeten maken. Freshcotton verkoopt ze bijvoorbeeld, maar op hun eigen site is de voorraad wat groter.

Sneaker update Sneaker update Sneaker update

ARKK ASYMTRIX MESH URBAN

Het Deense ARKK maakt graag sneakers die net even anders zijn dan de rest. Vinden wij niet erg hoor. Hoe meer smaken, hoe beter. Het ontwerpteam van ARKK noemt de nieuwe Asymtrix Mesh een conceptuele shout-out voor het goed verkopende ARKK Raven model. Een perfecte balans tussen eenvoud en complexiteit. Zijn wij het wel mee eens, eigenlijk. Ook deze zijn te koop vanaf zaterdag.

Sneaker update Sneaker update
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 14: toffe sneakers van Converse, S.W.C. en meer
Sluiten