Sneaker-kalender week 13: toffe sneakers van Nike, Mael en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Mael en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

NIKE AIR MAX 180 ‘HYPER PINK’

Deze Nike Air Max 180 is een eerbetoon aan een van ‘s werelds meest opwindende steden met haar clubcultuur die nooit stilstaat: Berlijn. De neon-elementen op de hak, air unit en tong beelden de weerkaatsende lichtstralen uit die staan voor het nachtleven. Ze staan in contrast met de grijze kleur, die symbool staat voor de betonnen stad. De slogans ‘Unity’ en ‘Freedom’ op de buitenzolen vertegenwoordigen het mantra van de hedendaagse clubcultuur van Berlijn en maken het design af. Komende zaterdag is ‘ie te koop.

sneaker nike

Mael Studio John Bosco

Maak kennis met de John Bosco van Mael, het merk van de voetballende broeders Luuk en Siem de Jong. De sneaker is vernoemd naar een heilige uit de 19e eeuw die geloofde dat wanneer je iets over wilt brengen dit het beste lukt met liefde. En aangezien er een partijtje liefde in deze schoen zit, is de naam natuurlijk volkomen logisch. De sneaker is anders dan je gewent bent, maar misschien ook wel fraaier dan dat je gewent bent. Hier te koop.

sneaker mael sneaker mael wit

NIKE AIR MAX 720 ‘TRIPLE WHITE’

Een van de populairste Nike sneakers van het moment. Deze keer kiest Nike voor een volledig wit palet. Sowieso zijn alle sneakers deze week vrij licht van toon, het zal wel komen door de zomerse dagen die – hopelijk – op komst zijn. Terug naar de sneaker: met meerdere witte tinten, komt de focus te liggen op de complexe constructie. Het bovenwerk van textiel is gedetailleerd met ingeslagen, golfachtige patronen die beginnen bij abstract gevormde panelen aan de zijkanten en de hiel. Maar goed, dat kan je dus ook prima zelf zien. Zaterdag zal de sneaker tussen zijn broertjes verschijnen.

sneaker nike white

ADIDAS ALPHAEDGE 4D ‘FTWR WHITE’

Deze futuristische hardloopschoen heeft een design dat is gebaseerd op jaren aan sportdata. Hij is gemaakt voor cross-training en uitgerust met een adidas Primeknit-bovenwerk. Strategisch geplaatste stiksels leveren ondersteuning waar je dat het meeste nodig hebt. Als het gaat om lopen hè, laten we het niet overdrijven. De middenzool uit één stuk heeft een unieke, open structuur voor responsieve performance, aldus adidas. Nou, hoe leuk is dat? Succes met shoppen!

sneaker adidas

REEBOK PYRO ‘STELLAR PINK’

Dit is gewoon een heel fraai schoentje. Reebok is sowieso lekker bezig, mocht je fan zijn van de retro look die deze fijne bazen beheersen. Wij zijn dat. Ideaal om te combineren met een toffe jeans en een simpel shirtje voor een look waar je de hele lente en zomer mee vooruit kan. Niet de hele zomer met hetzelfde shirtje natuurlijk, want dat gaat stinken. Maar je snapt het idee.

sneaker reebok
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 13: toffe sneakers van Nike, Mael en meer
Sluiten