Sneaker-kalender week 12: toffe sneakers van New Balance, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere New Balance, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 700 ‘GEODE’

Deze release volgt de V1-releases “Inertia” en “Salt” op als de derde YEEZY Boost 700 drop in 2019. Nu productie blijkbaar groter is dan de vraag bij een aantal van de meest recente releases, zijn sommige colorways en modellen nog enige tijd beschikbaar voor verkoop na de eerste dag van release. Iets wat voorheen absoluut niet zo. Dit heeft het voor sneakerheads eenvoudiger gemaakt om de sneaker te bemachtigen en tegelijkertijd de verkoopprijzen van de schoenen te verlagen. We kunnen niet beloven dat dit ook voor de ‘Geode’ gaat gelden, want wat is ‘ie mooi he.

Sneaker update

NEW BALANCE MSRC2 – TOKYO DESIGN STUDIO

Nieuws vanuit de Tokyo Design Studio van New Balance. De nieuwste uitvinding van de Japanse denktank (opgericht in 2012) is de New Balance MSRC2. Met een GORE-TEX waterbestendige boven- en leeroverlays en een mesh-onderlaag. Het ABZORB-buffersysteem geeft een geweldig en zacht gevoel tijdens het lopen. De sneakers gaan deze zaterdag in de verkoop.

Sneaker update Sneaker update

NIKE AIR MAX ‘TROWBACK FUTURE’

26 maart is het Air Max Day. In afwachting daarvan lanceert Nike deze donderdag een nieuwe pack aan sneakers: de Air Max “Throwback Future” pack! De sneakers hebben allemaal een ding gemeen, namelijk een blauw/paarse colorway. De modellen die in deze “Throwback Future” pack zitten zijn de Air Max Plus, Air Max 95, Air Max 97, Air Max 270, VaporMax ’19, VaporMax Run Utility, Air Max Dia en de Air Max 720. Jammer genoeg wordt de Air Max 720 een China exclusive. Maar goed, donderdag komen er dus een boel uit. Check zeker de site!

Sneaker update Sneaker update

GAME OF THRONES X ADIDAS ULTRA BOOST

Adidas kijkt naar fantasy-serie Game of Thrones voor om haar nieuwe pack aan Ultra Boosts te inspireren. Het pakket van zes sneakers zal uitkomen op 22 maart. Dit allemaal in de aanloop naar de laatste Game of Thrones-seizoenspremière ooit op HBO op 14 april. De onderstaande sneakers zijn wat ons betreft het fraaist en krijgen respectievelijk de namen ‘White Walker’, ‘House Stark’ en ‘House Targaryen’ mee. Koop maar lekker op de site van adidas zelf.

Sneaker update Sneaker update Sneaker update

YU NAGABA X ASICS GEL SAGA ‘ILLUSTRATIONS’

ASICS werkt samen met de Tokyo-illustrator en auteur Yu Nagaba voor een speciale uitvoering van het GEL-Saga-silhouet van het Japanse sportkledingmerk. Geïnspireerd door jonge liefde, heeft de sneaker originele illustraties van Nagaba en wordt hij uitgebracht naast de bijpassende kleding.

Sneaker update
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 12: toffe sneakers van New Balance, adidas en meer
Sluiten