Sneaker-kalender week 11: toffe sneakers van Nike, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 350 ‘TRUE FORM’

Dat adidas probeert even iets nieuws. Het merk brengt in een keer drie verschillende Yeezy’s uit, die elk beschikbaar zijn in specifieke gebieden over de hele wereld. Een hiervan is onderstaande: de ‘True Form’. Vind je deze nou machtig mooi, dan heb je geluk want onderstaande sneaker is exclusief voor ons Europeanen.

Deze specifieke YEEZY Boost 350 V2 heeft een tweekleurig bovenwerk en een post-geverfde zijstreep die in het bovendeel is gedraaid. Bovendien is de BOOST-tooling van het merk te zien in de tussenzool. De verkoop zal weer gaan via een loting.

sneaker yeezy

AIR JORDAN 1 ‘SAIL UNIVERSITY RED’

Deze nieuwste variant van de Air Jordan is opgemaakt in Sail. Een moderne versie van een essentiële kleur, terwijl het stiksel een eerbewijs is aan de historische kleuren rood en zwart. De Swoosh is voorzien van rode details en op het lipje van de tong staat een Nike Air logo in retro-stijl. Gaat deze zaterdag in de verkoop.

sneaker nike rood

ADIDAS STAN SMITH

Een Stan Smith’je aan de voet is absoluut niets nieuws. Maar deze heeft een nieuw design en dat bevalt ons wel. Deze schoen geeft het klassieke silhouet een subtiele twist. In plaats van de standaard geperforeerde 3-Stripes heeft deze versie een Trefoil-uitsnede aan de zijkant. Het gladde leren bovenwerk onderstreept de verfijnde vibe.

sneaker adidas original
sneaker adidas original w

NIKE AIR MAX 90 QS ‘MARS LANDING’

In juli 2014 bracht Nike een van de meest unieke Air Max 90-creaties uit in een periode van bijna drie decennia lange geschiedenis. Dit was de Air Max Lunar 90 SP ‘Moon Landing’. De sneaker was compleet gebaseerd op de structuur van de maan en de kraters. Nu vijf jaar later is de maan verruild voor een ‘Mars Landing’. Door het enorme succes van de ‘Moon Landing’ heeft Nike een nieuwe versie ontworpen met een andere twist. Met een vergelijkbare esthetiek, is er nu een vurige combinatie van Mars Stone en Magma Orange ontworpen zoals de rode planeet. Deze zaterdag landt ‘ie in de winkels en online.

sneaker nike mars

Warrior Navy White

Warrior sneakers werden voor het eerst op de markt gebracht in 1927. Het merk is onderdeel van een moederbedrijf dat rubber produceerde, dit is ook zeker terug te zien in de sneaker! De schoen heeft een canvas upper en een rubberen toe-cap. Het mooiste is met 60 ekkies misschien wel de prijs.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 11: toffe sneakers van Nike, adidas en meer
Sluiten