Sneaker-kalender week 10: toffe sneakers van adidas, Arkk en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere adidas, Arkk en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

ADIDAS YEEZY BOOST 700 ‘INERTIA’

Dat het de zoveelste Yeezy release is, betekent niet dat we de sneaker maar kunnen negeren. Integendeel, zeker omdat dit met het oog op de lente (waarbij je in de verte ook al een puntje van de zomer ziet) een welkome uitvoering is. Het is er een uit seizoen 8 van Yeezy en waar dit bij de meeste teevee series tijd is om te stoppen, hopen we dat hier toch van niet. Zoals altijd mag je een digitaal lootje trekken.

sneaker yeezy

KARHU SYNCHRON CLASSIC CATCH OF THE DAY

In de jaren ’70 maakte Karhu hulpmiddelen voor sportvissers, zoals hengels, steltlopers en kunstaas. De tijden zijn veranderd voor het Finse bedrijf, want tegenwoordig vissen ze in de sneaker-vijver. Geïnspireerd door die tijden komen er nu vijf sneakers in vijf verschillende colorways die matchen met het kunstaas dat toen hipper dan hip was. Onderstaanden zijn de mooiste twee en je koopt ze hier.

sneaker karhu zwart sneaker karhu bruin

ADIDAS AS 520 SPZL ‘INK’

Man, wat een ongelofelijk lekkere kleur heeft adidas hier over een van haar meest stijlvolle en toegankelijke sneakers gemorst. Deze schoenen zijn geïnspireerd op een klassieke stijl, hebben een leren bovenwerk en een rubberen loopzool. Vanaf deze vrijdag kan hier de portemonnee voor opengetrokken worden.

sneaker adidas

NIKE AIR MAX PLUS

“De Nike Air Max Plus werd geïntroduceerd in 1998 en krijgt nu een frisse make-over (dit kennen we inmiddels wel hè) met een duurzaam bovenwerk van leer en mesh. De sneaker heeft meerdere Air-Sole units voor een licht gevoel (waar?, red.) en demping bij elke stap.” Dit valt er te lezen op de site van Nike waar je de schoenen kan kopen. Scheelt je zo weer leeswerk.

sneaker nike wit sneaker nike zwart

ARKK VELCALITE CM PWR55 MIDNIGHT WHITE

Een nieuwkomer in de lijst, dat is altijd fijn. Met hun focus op design, innovatie en vakmanschap biedt ARKK Copenhagen de man een keurige sneaker collectie. Sneakers die zonder pardon meedoen in de hedendaagse streetwear-stijl en keurig hun weg vinden binnen de Deense geest van design. Dit model is geen uitzondering en is al te koop.

sneaker arkk
Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 10: toffe sneakers van adidas, Arkk en meer
Sluiten