Sneaker-kalender week 7: toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Wij gaan verder met de sneakers van kalenderweek 7. *De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Nike Air Jordan III ‘FREE THROW LINE’

sneaker, sneakers, nike air jordan III

Deze sneaker is niet meer weg te denken. De Nike Air Jordan-lijn is al met talloze varianten uitgebreid en dit is de nieuwste. Nike heeft al een aantal nieuwe sneakers geïntroduceerd onder de noemer ‘Air Jordan III’. Dit paar is gebaseerd op de legendarische zweefdunk uit de Slam Dunk Contest in 1988. Draai de schoenen om en je ziet de iconische rode streep die Michael destijds ook onder zijn schoenen had. Bestellen kan hier.

adidas EQT Bask ADV ‘Night Cargo’

sneaker, sneakers adidas night bask

Deze sneakers zijn strak en stevig, maar niet erg zakelijk. De ‘Night Cargo’ is de meest recente kleurvariant van de adidas EQT Bask ADV. De sneakerfabrikant duikt momenteel veel in het verleden om de toppers van toen terug te halen. Deze sneakers stammen uit ’93, maar adidas heeft ze een moderne draai gegeven. Op de 15e kunnen ze helemaal van jou zijn, maar meld je dan wel tijdig aan.

adidas NMD_R2 ‘Collegiate Burgundy en Chalk Coral’

sneakers, sneaker, adidas NMD_R2

De NMD_R2 verschijnt in twee kleuren. Beide sneakers zijn gemakkelijk in de NMD-familie te plaatsen, wat je direct ziet aan de dikke witte zool. Dit kenmerkt ook het wandel- en rencomfort van de sneakers. De ‘Chalk Coral’ (grijs) past onder nagenoeg elke outfit, maar de ‘Collegiate Burgundy’ zal snel gaan vloeken met marineblauw of bruin. Ze zijn te verkrijgen vanaf 15 februari, reserveren kan middels deze link.

Nike Air Max 90 Premium ‘Tan’

sneaker, sneakers nike air max premium

Dit is het alom bekende model van de Air Max uit de jaren negentig. Het is opmerkelijk hoe vaak deze sneakers nog worden geupdate, de kleurvariant van dit model is echter nog opmerkelijker. Het lijkt haast wel of de schoen met slangenleer is bekleed. Voor een premium en exclusief model is hij schappelijk geprijst en je vindt hem hier.

Deze zijn er tussendoor ‘gesneakt’

sneaker, sneakers, adidas helas white

Een release-kalender is leuk, maar het kan zomaar zijn dat er op de valreep, zonder aankondiging een nieuw paar schoenen worden uitgebracht. Dit was vorige week het geval met deze sneaker. Dit paar van adidas is gemaakt voor de skater. De eigentijdse versie van de klassieker lijkt veel op het model dat je kent van Stan Smith, maar in werkelijkheid is hij in samenwerking met Hélas Skateboarding gemaakt. Hij verscheen stilletjes op 9 februari en je bestelt hem hier voor een prikkie.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 7: toffe sneakers van Nike, adidas en meer zijn nu te koop
Sluiten