Sneaker deals: 5 vette sneakers die je nu met korting koopt

We zijn dol op sneakers en haten de prijs die we ervoor neer moeten liggen. Daarom checken we, ook voor jou, welke schoenen met korting te koop zijn in de sale.

Sneaker sale: de vetste sneakers met korting

Bij deze selectie sneakers met korting hebben we rekening gehouden met het aantal beschikbare maten. We hebben voor je in de aanbieding: schoenen van Nike, New Balance, Vans, Adidas en Puma.

Nike Air Max 720

Het model van Nike van 2019 is in onze ogen Nike Air Max 720. Vette sneakers zonder grote swoosh. Of het kleine Nike-logo de reden is dat deze schoenen nu al met korting te koop zijn weten we niet, feit is dat we ze nog niet in de sale hadden verwacht. Op de website van Nike afgeprijsd van 190 naar 113,97 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Nike Air Max 720, sneakers met korting, sneaker sale, Nike Air Max 720

New Balance 997 Sport

Een beetje sneakerverzamelaar heeft een paar grijs paar New Balance in zijn kast staan. De 997 Sport is een model dat stijl en comfort combineert. Je krijgt in de sale 50 procent korting op deze sneakers. Ze kosten nu nog 75 euro.

Nike Air Max 720, sneakers met korting, sneaker sale, new balance

Vans slip-on

De slip-on van Vans is een onderschat model. Ze zijn stijlvol, zitten lekker en zijn de ultieme zomerschoenen voor onder een korte broek. Ook op deze sneakers krijg je 50 procent korting. Je betaalt nu nog 37,50 euro. Bij zijn!

sneakers met korting, sneaker sale, vans slip-on

Adidas A.R. Trainer

De Adidas A.R. Trainer is een subtiele interpretatie van dad shoes. Coole witte sneakers, geïnspireerd op tennisschoenen uit de jaren 80. Nu in de sale voor 69,79 euro. Daarmee krijg je 30 euro korting.

sneakers met korting, sneaker sale, adidas ar trainer

Puma Cell Endura

Nog een paar dad shoes in dit rijtje, maar dan met 50 procent korting. De Puma Cell Endura is een hippe schoen, geïnspireerd op de jaren 90. Ze kosten je in de sale geen 140, maar 70 euro.

sneakers met korting, sneaker sale, puma cell endura

⛵️ Check ook: Bootschoenen zijn weer cool: 5 modellen om in te stappen

Reageer op artikel:
Sneaker deals: 5 vette sneakers die je nu met korting koopt
Sluiten