Sneaker-kalender week 39: toffe sneakers van adidas, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Kangaroos X Footshop Ultimate Mig ‘Rooftop’

sneaker kalender: sneakers van nike en adidas

We komen ze haast niet tegen, maar wanneer Kangaroos weer een nieuwe sneaker uitbrengt is het een schot in de roos. We zijn er dol op. Het zijn vrij simpele sneakers, maar ogen dankzij de kleine details lekker exotisch. Dit paas is samen met Footshop op de markt gezet en is daarom net even anders. De ‘Rooftop’-sneakers maken keurig gebruik van twee kleuren die elkaar versterken. Zowel de bruine basis als de lichtblauwe accenten springen in het oog en daardoor vallen ze meteen op als je ze draagt. Hebben? Dat kan vanaf vandaag.

DBZ x Adidas Yung 1 ‘Frieza’

sneaker kalender: sneakers van nike en adidas

Dit is nostalgie pur sang. Menig man heeft vroeger 29 afleveringen met Goku mee staan schreeuwen, toen ‘ie de Spirit Bomb oplaadde in zijn gevecht tegen Frieza. Wij kozen ditmaal voor de Adidas Yung 1 ‘Frieza’-sneakers. Oké, wij hebben niet voor de Dragon Ball Z held gekozen, maar de witte, futuristische sneakers passen net iets beter bij de moderne man dan de adidas ZX500 RM ‘Son Goku’. Uiteraard kies je voor deze schoenen vanwege het flinke bakkie jeugdsentiment wat er overheen is gegoten, maar het blijft een unieke sneaker die een passende flair aan je outfits geven. Koop ze op 29 september!

Nike SB ‘Stefan Janoski Max’

sneaker kalender: sneakers van nike en adidas

De Nike Skateboard-sneakers zijn doorgaans wat minder flamboyant dan de Air-lijn. Dat maakt ze juist zo gaaf. Als je niet houdt van de drukkere Nike sneaker, maar wel gek bent op de bizar hoge kwaliteit zit je goed met de SB ‘Stefan Janoski’. Deze sneaker ontwerper en voormalige skatekampioen maakt een schoen die in veler geval door de fan wordt gedragen. Toch is het wellicht wel de meest toegankelijke Nike-sneaker van het moment. Koop ze nu hier!

Bullboxer

sneaker kalender: sneakers van nike en adidas

Een stevige budget sneaker die zich prima leent in een zakelijke omgeving. Het merk Bullboxer is een nieuwkomer en heeft een keurig prijskaartje. Het is ook exact de schoen die onder een pastelkleurig pak of strakke pantalon kan worden gedragen. Met deze toppers geef je de enkels net wat extra steun en je wordt zeker niet de vergaderruimte uitgetrapt, wat wil je nog meer. Kopen kan op Zalando.

Sneakers van augustus

En daarmee zijn we al weer aan het einde gekomen van deze maand. We kiezen doorgaans sneakers die echt bij de Manners-man passen, er komt namelijk nog veel meer uit dan onze wekelijkse selectie. Heb je de eerdere edities van deze maand gemist? Lees hier dan verder:

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 39: toffe sneakers van adidas, Nike en meer
Sluiten