Sneaker-kalender week 37: toffe sneakers van Puma, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Puma, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

PUMA: Red Bull Racing Evo Cat II

sneakers van adidas en puma

Met gepaste trots mogen we deze sneaker-kalender aftrappen met een heel bijzondere sneaker. Manners werd uitgenodigd om de samenwerking tussen Puma en Red Bull Racing van dichtbij te bekijken. In deze sportieve nieuwe kledinglijn zijn ook twee paar te gekke schoenen verschenen. Dit is daar één van. De Racing Evo Cat II-sneakers laten je eruitzien als een onderdeel van Max’ team en dat is iets waar menig fan wel warm voor loopt. Ook al is dit een zeer speciale samenwerking, betaal je nog steeds een redelijk bedrag voor deze sneakers. Je bestelt ze op de officiële site van PUMA.

adidas Continental 80 ‘Collegiate Navy’

sneakers van adidas en puma

Wie kent ze nog? Wie heeft ze in de jaren tachtig gedragen? Dit waren dé streetwear-sneakers van adidas. Een populairder model was destijds nagenoeg niet te vinden en het lijkt erop dat ‘de drie strepen’ dit sentiment na dertig jaar weer willen terugbrengen. De sneakers zien er nog exact zo uit als toen de schoen debuteerde in de tachtiger jaren, maar heeft wel een upgrade in de zool gekregen. De zeer lichtblauwe kleur is net weer eens wat anders dan wit, maar nog steeds net zo stijlvol. Kopen kan hier.

New Balance M997WEB

sneakers van adidas en puma

We zagen dit model voor het eerst in 1991. De New Balance sneakers begonnen bij het M997 model en is sindsdien één van de meest geliefde schoenen gebleven. Dit heeft veelal te maken met het design, dat door de jaren slechts weinig is veranderd. Je weet wat je kunt verwachten van New Balance en als ze echt eens willen experimenteren met hun modellen, gaat dat niet ten koste van de reeds bestaande sneakers. De schoen is momenteel met 100 euro afgeprijsd bij Sneaker Baas.

Nike Air Max 1 ‘Atmosphere Grey/Deep Royal Blue’

sneakers van adidas en puma

De Nike Air Max-sneakers van vroeger zijn vandaag de dag nog ongekend populair. Deze dikke sneaker heeft zijn status in de jaren negentig verdient en is sindsdien niet weg te denken uit de garderobe van een moderne man. Daarom verbazen wij ons dat we nog steeds enthousiast kunnen worden van deze inmiddels haast dertig jaar oude schoen. Dit model is wederom strak, heeft een prachtige kleur en is nog goed geprijsd ook. Bestellen kan hier.

River Island

sneakers van adidas en puma

We proberen nog elke week om een mooie, nieuwe, budget sneaker mee te nemen. Dit strakke paar van River Island is wat serieuzer, waardoor je hem sneller kunt combineren met verschillende soorten outfits. Doe de sneakers aan onder een zakelijke outfit en niemand op kantoor zal klagen over je look. Het mooiste voordeel is dat deze sneakers slechts 38,95 euro, maar nog steeds hartstikke nieuw. Wil jij nog snel een paar schoenen waarmee je vrij tijd en zakelijk kunt afwisselen. Dan zijn dit ze.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 37: toffe sneakers van Puma, adidas en meer
Sluiten