Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Stijl 6 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Sneaker-kalender week 36: toffe sneakers van Puma, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Puma, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Puma Suede Classic X-Hollows

manners sneaker update: Sneakers van puma en nike

De fluoriderende Puma doen in het ontwerp weinig af aan de nette klassieke Puma-sneakers. De kleurkeuze maakt dit model echter zeer verfrissend. We hebben de Classics gewoonweg wel gezien. We weten hoe ze eruit zien en de sneakers waren toe aan een beetje vernieuwing. Daar slaagt Puma ditmaal prima in. Dit model is reeds in de verkoop gegaan en heeft een keurig prijskaartje van negentig piek.

Puma RS-808 ‘Red & Blue’

manners sneaker update: Sneakers van puma en nike

De Puma RS-808 zijn reeds verkrijgbaar. Het gaat in dit geval om de rood/blauwe kleurvariant. De RS-sneakers zijn functioneel en stijlvol. Je kan ze te allen tijde dragen, maar deze sneakers zijn op de eerste plaats bedoeld als hardloop-schoenen. Dit zie je ook goed terug in dikke, dempende zool die de schokken tijdens een sprint of duurloop opvangen en zorgen dat je nog verder kunt rennen. Dit paar is vanaf vandaag te verkrijgen voor 99,95 euro.

Supreme x Nike SB Gato ‘White’

manners sneaker update: Sneakers van puma en nike

Dit is een aparte speler in de Nike-familie. Deze sneaker lijkt maar weinig op de Nike SB-schoen. Toch is het een zeer fraai en stijlvol model dat niet zou misstaan onder een semi-zakelijke outfit. De rode accenten in de schoen komen mooi naar voren en zorgen voor een smaakvol detail. Voor nu moeten we het echter even met de foto’s doen, gezien dit paar pas op 7 september verschijnt voor een richtprijs van 110,- euro en die prijs kan overigens nog flink over de kop gaan. Zo worden ze in Londen al verkocht voor tweehonderdzestig pond.

New Balance MS247

manners sneaker update: Sneakers van puma en nike

De stijlvolle New Balance-sneakers hebben ons dit jaar volledig in hun macht gekregen. Wij  zijn dol op deze slicke schoen. Ieder model heeft net een iets andere kleur of afwerking waardoor de ze elke keer weer uniek lijken. Dit laatste model, de MS247 in het zwart, is het voorbeeld van een sportieve schoen met een serieus karakter. Dit model is strak, heeft niet te veel toeters en bellen is over het algemeen gewoon lekker basic. Daar houden we van! Je koopt ze vanaf vandaag voor 99,95 euro.

Converse Pro

manners sneaker update: Sneakers van puma en nike

Het geborstelde leer oogt fraai en de kleur geeft hem een zakelijk overkomen. Deze sneaker is serieus en heeft een zeer minimalistisch design waar fans van Converse van smullen. Pro-sneakers komen we veelal in verschillende kleuren tegen. Het strakke éénkleurige design is in essentie het enige wat je nodig hebt en het biedt de perfecte afwisseling voor je outfits. Daarom mag een paar van deze sneakers niet in je garderobe ontbreken. Te koop voor 99,95 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 36: toffe sneakers van Puma, Nike en meer
Sluiten