Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Stijl 30 aug 2018

Sneaker-kalender week 35: Toffe sneakers van Nike, Hugo Boss en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Hugo Boss, Nike en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Air Jordan 3 Retro JTH NRG ‘Bio Beige’

Dit jaar hebben we al meerdere samenwerkingen tussen grote sneaker merken en beroemdheden gezien. Voor hen die de Air Jordan-modellen niet van dag tot dag volgen is dit paar waarschijnlijk uit de lucht komen vallen. Justin Timberlake, wie kent hem niet, is de samenwerking aangegaan met Nike en dit speciale paar is het resultaat. Koop vanaf 29 augustus!

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en Hugo Boss

Nike Air Max 1 ‘Wolf Grey/Black – Cool Grey’

De Air Max 1, de originele Air Max-sneakers lijken hun populariteit maar niet te verliezen. Dit paar is bijna saai in vergelijking met wat we eerder dit jaar (en de jaren hiervoor) al hebben gezien, maar eigenlijk staat deze minimalistische vormgeving dit originele paar heel erg goed. Dit zijn de Air Maxjes zoals we hem gewend zijn en we kunnen niet wachten tot ‘ie verschijnt op 29 augustus.

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en Hugo Boss

New Balance Grijs

Een aantal weken geleden hadden we het over een New Balance die afdeed van de standaard vormgeving, dit paar neemt je weer helemaal terug naar de strakke schoenen die wij al enige tijd kennen. New Balance blijft constant vernieuwen door andere kleurvarianten toe te voegen aan deze lijn. De schoenen zijn strak en serieus. Je hebt geen speciale gelegenheden nodig om met dit paar sneakers te pronken. Draag ze nu!

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en Hugo Boss

Hugo Boss Matrix

We komen niet vaak genoeg een hoogwaardige sneaker tegen die de kantoorstandaard aan kan en toen was er de Hugo Boss Matrix. Ach, wat kunnen we zeggen. Als je prachtige pakken maakt, mag je daar zeker ook mooi en vooral serieus paar sneakers bij uitbrengen. Ben jij nog op zoek naar een mooie sneaker gemaakt met hoogwaardig materiaal? Dan heb je ze bij deze gevonden. Je vindt ze voor een goede prijs op Zalando.

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en Hugo Boss

mtng Jogging

Het is ook al weer enige tijd geleden dat we naar mooie, nieuwe budget-sneakers hebben gezocht. Zei iemand: “adidas?” Op het eerste gezicht lijken ze daar best wel op. Hoewel dit paar ervoor een paar hardloop-sneakers doorgaat, is het uiteraard prima op ze over straat te dragen. Het zijn dan wel budget-sneakers, maar je mag erop gezien worden. Heb jij al een tijdje dezelfde schoenen aan en wil je niet te veel uitgeven? Dan zit je safe bij Zalando.

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en Hugo Boss

Sneakers van augustus

En daarmee zijn we al weer aan het einde gekomen van deze maand. We kiezen doorgaans sneakers die echt bij de Manners-man passen, er komt namelijk nog veel meer uit dan onze wekelijkse selectie. Heb je de eerdere edities van deze maand gemist? Lees hier dan verder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 35: Toffe sneakers van Nike, Hugo Boss en meer
Sluiten