Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Stijl 9 aug 2018

Sneaker-kalender week 32: toffe Sneakers van adidas, Puma en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere adidas, Puma en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

adidas Ultra Boost 4.0 SYS Tech Ink

Sneaker update 32: Sneakers van Puma en adidas

Dit is de vernieuwde variant van de populaire hardloop-sneaker Ultra Boost. Zoals je van adidas mag verwachten, ren je telkens weer een stuk comfortabeler met elke nieuwe uitgave. Heb jij nog geen toffe hardloopschoenen in de kast staan? Sla hier dan je slag.

Puma Thunder Desert ‘B White’

Sneaker update 32: Sneakers van Puma en adidas

De Thunder Desert van Puma is een flinke sneaker. Je moet ook echt houden van het robuuste uiterlijk van de zool en de alternatieve vormgeving, maar laat één ding voorop staan: ze zijn ontzettend comfortabel. De Thunder Desert is gebaseerd op de hardloopschoen uit de jaren ’90 en Puma heeft zich flink laten inspireren door de eerdere samenwerking met McQueen. Als jij in de markt bent voor opvallende en mooie sneakers? Neem nu dan een kijkje op de site.

Nike Air Max 180 ‘Black/Team Orange’

Sneaker update 32: Sneakers van Puma en adidas

Als je ooit denkt: “Ik heb alle mogelijke varianten van de Nike Air Max al een keer gezien.” Dan zit je er flink naast. Nike heeft het talent om telkens weer te blijven verrassen met kleurige varianten. Ditmaal hebben ze weer een super strakke en vooral stoere sneaker uitgebracht. Dit paar is op woensdag 8 augustus verschenen, maar staat nog niet op de webshop van Nike. Hou daarom deze link goed in de gaten. Voor je het weet zijn ze te koop (en uitverkocht).

New Balance X-90

Sneaker update 32: Sneakers van Puma en adidas

Het lijkt erop dat New Balance stevig vast blijft houden aan standaard en succesvolle designs. Ook dit paar doet weer veel denken aan andere sneakers uit hun bestaande line-up. Toch heeft New Balance in de X-90 de nodige variatie toegepast. Het asymmetrische design van de modellen zien er een stukje moderner uit dan M-lijn, zonder veel af te wijken van hetgeen ze zo populair maakt. Koop!

Toms Carlo

Sneaker update 32: Sneakers van Puma en adidas

In vergelijking tot de bovenstaande sneakers lijkt dit paar haast ‘gewoontjes’. De Toms Carlo schoenen blinken uit in hun minimalistische design. Dit paar sneakers hoeft niet te pronken met alternatieve vormen of fluorescerende kleuren. Het strakke ontwerp en de hoogwaardige uitstraling is meer dan genoeg. Spendeer jij een goede veertig uur op kantoor? Dan is dit wellicht het ideale paar voor jou. Je vindt ze op Zalando voor een mooie prijs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 32: toffe Sneakers van adidas, Puma en meer
Sluiten