Sneaker-kalender week 30: toffe Sneakers van adidas, Nike en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Nike Air Max 1 ‘Blue Recall’

Sneaker update: sneakers van adidas en Nike

Het is geen geheim dat we van de Nike Air Max 1 houden. Zo kwam hij twee weken geleden ook al voorbij. Nike rolt van tijd tot tijd nieuwe kleurvarianten uit van dit model, net als met de Air Max 270, de een iets meer uitgesproken dan de ander. De Blue Recall is de minimalistische optie. Het is nog steeds een echte Nike Air-sneaker, maar dan zonder de flamboyante kleuren en dat is ook wel eens fijn. Je shopt hem zaterdag op de site van Nike.

Concepts x adidas Consortium Energy Boost

Sneaker update: sneakers van adidas en Nike

Dit paar van adidas houdt er een interessante kleurcombinatie op na. Je moet er ook echt van houden, maar gecombineerd met de juiste outfit geven de Consortium-sneakers een flinke upgrade aan je totale look. Het is een zeer aparte tint groen die je niet veel tegenkomt. Het is daarom ook helemaal aan jezelf om te bepalen of je het mooi vindt, maar de sneakers zijn naast hun curieuze kleurkeuze wel ontzettend comfortabel en stevig. Kopen kan vanaf 27 juli bij Solebox.

Antony Morato – Sneaker

Sneaker update: sneakers van adidas en Nike

Dit merk doet niet moeilijk met obscure namen en gekke merklijnen. Het zijn gewoon sneakers van Antony Morato en ze zijn ontzettend strak. Dit paar lijkt in grote lijnen op een schoen die adidas zou uitbrengen. Het zijn ook prima hardloop-schoenen met een dikke, schok-opvangende zool en ze voelen stevig om de enkels. Dat is echter niet waarom je hem wil kopen. Dit prachtexemplaar is sportief en geeft je zomerse outfit net die extra boost. Kopen kan op Zalando.

Special: Company x adidas Originals

Dit is een interessante schoen die zeker zijn momentje in de spotlights verdient. De sneakers worden door adidas zelf omschreven als de perfecte combinatie tussen streetwear en voetbal. De Company x adidas Originals hebben daardoor ook een andere look dan de doorsnee Originals en dat is niet verkeerd. Houd dit paar in de gaten, want als je een adidas-fan bent, wil je deze sneakers absoluut hebben. Helaas is dit het tipje van de sluier dat we mogen lichten, de sneakers worden op 13 augustus onthuld!

Sneakers van juli

En daarmee zijn we al weer aan het einde gekomen van deze maand. We kiezen doorgaans sneakers die echt bij de Manners-man passen, er komt namelijk nog veel meer uit dan onze wekelijkse selectie. Heb je de eerdere edities van deze maand gemist? Lees hier dan verder:

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 30: toffe Sneakers van adidas, Nike en meer
Sluiten