Sneaker-kalender week 27: toffe Sneakers van Air Jordan, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Vans en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Air Jordan 1 Retro High OG

Sneaker-kalender: Sneakers van Nike adidas en Air Jordan

We hebben al een tijdje geen ècht nieuwe Air Jordan-sneakers gezien, maar we wisten dat ze eraan zouden komen. Het is vaak hit-or-miss met dit merk, want de schoenen zijn vaak zo uitgesproken dat je ze niet op de werkvloer kunt dragen. Toch iets waar wij onze release-kalender op baseren. Dit paar ga je ook niet onder een pak dragen, maar vanwege hun éénkleurige design met toffe witte details zijn ze zo strak dat je baas alleen maar zal vragen: “Waar heb je deze gekocht?” Nou, vanaf 8 juni zijn ze hier verkrijgbaar.

adidas Deerupt (Runner) ‘Footwear White’

Sneaker-kalender: Sneakers van Nike adidas en Air Jordan

We hebben tot in de treuren geschreven over de adidas Deerupt-sneakers. Ze komen elke keer weer voorbij. Deze sneakers staan nog steeds bekend als de adidas Deerupt ‘Runner’, maar de focus van de schoen is verlegd naar het streetwear-segment. Het zijn ook geen hardloopschoenen, ondanks hun sportieve vormgeving, dit zijn alledaagse sneakers die je te allen tijde zou moeten dragen. Sla hier dan je slag!

Nike Blazer Low SD

Sneaker-kalender: Sneakers van Nike adidas en Air Jordan

De Nike Blazer is een bescheiden sneaker die het vrijwel met elke outfit goed gaat. Soms mag je best eens gaan voor minder. Less is more en dat begrijpt Nike goed. De Blazer Low SD heeft het design van een tennis-sneaker die een beetje heeft afgekeken van de skater-modellen. Dit maakt hem stoer, maar vooral heel stijlvol. De schoenen kosten je rond de negentig euro, wat een prima prijs is voor een nieuwe sneaker. Ze zijn vanaf vandaag te koop. Gek genoeg staan ze nog niet op de site van Nike, maar gelukkig is Zalando er altijd vroeg bij.

Lacoste Lerond

Sneaker-kalender: Sneakers van Nike adidas en Air Jordan

Met Lacoste zit je vaak goed als je een klassieke sneaker zoekt die je in je vrije tijd of naar kantoor kan dragen. De schoenen zijn stoer met een stijlvol, zakelijk randje. Draag ze onder een pak in de juiste kleuren en je hebt de gouden combinatie te pakken. De Lacoste Lerond-sneakers zijn in drie verschillende kleuren te verkrijgen, maar voor de afwisseling kozen wij ditmaal voor de khaki/brown variant. Sneakers in deze kleur zie je niet vaak, maar het biedt juist een toffe toevoeging aan een zakelijke outfit. Koop ze hier voor 99,95 euro.

Vans UA Half Cab

Sneaker-kalender: Sneakers van Nike adidas en Air Jordan

Vans is het ultieme skater-merk. De sneakers zijn sinds het eerste paar al onwijs belangrijk geweest voor deze subcultuur. Als je naar de Half Cab kijkt, valt het serieuzere design direct op. Deze sneaker is daardoor niet minder stoer. In tegendeel, de schoen heeft zijn naam gekregen van een lastige skateboard-manoeuvre, de Half Cab Flip. Gaat deze schoen je helpen om deze trick wél onder de knie te krijgen? We vrezen van niet, maar het is wel een van de gaafste modellen die je bij Vans kunt bestellen.

Timberland Adventure 2.0 Cupsole

Sneaker-kalender: Sneakers van Nike adidas en Air Jordan

Omdat het zomerseizoen nu in volle gang is, mogen we dit geweldige paar van Timberland niet negeren. Men denkt bij het merk Timberland snel aan houthakkers, bergbeklimmers en outdoor-types, maar stijlvol wordt niet snel genoemd. De Adventure 2.0 bewijst het tegendeel en dat komt vooral door de strakke witte kleur. De schoen doet in zijn vormgeving namelijk weinig onder voor zijn ruigere broertje. Met deze sneakers kom je keurig voor de dag en biedt een geweldig comfort aan je voeten. Wij vonden hem op Omoda met 20 procent korting.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 27: toffe Sneakers van Air Jordan, adidas en meer
Sluiten