Sneaker-kalender week 26: toffe Sneakers van Nike, adidas en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Vans en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker er tussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Nike Air Force 1 ’07 Premium JDI

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en adidas

Just Do It! Nee we hebben het niet over de wereldberoemde uitspraak van Shia LaBoeuf. Het gaat om de iconische slogan van Nike. Dit is het perfecte voorbeeld van strakke, witte sneakers die door de details worden versterkt. De Air Force 1 zijn ook in het oranje beschikbaar, maar die zijn lang niet zo strak als dit paar. Ze zijn sinds vandaag te verkrijgen. Bestel ze nu!

adidas mi Gazelle World Pack

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en adidas

Het WK is in volle gang en daar speelt adidas keurig op in. Je hoeft geen voetbalfan te zijn om op deze toffe streetwear-modellen te lopen. Je mag elke kleur kiezen, ja zelfs de landskleuren van Duitsland, zolang de basiskleur van de sneaker wit is. Welk land heeft je voorkeur? Denk je nu: ‘Dat is allemaal leuk en aardig, maar Nederland doet helemaal niet mee, dus wat moet ik hier mee?’ Klik dan even hier.

Cruyff Classics ULTRA

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en adidas

We blijven nog even bij het voetbal. De strakke en stoere Cruyff Classics zijn niet bij iedereen bekend. Of je nu een echte sportman bent of op zoek bent naar nieuwe trendy sneakers, dit is het paar dat je deze zomer moet hebben. In tegenstelling tot de Nike’s hierboven zijn dit de sneakers die het goed gaan doen bij de man die geniet van een minimalistische stijl. Hebben? Je vindt ze hier.

New Balance MS574

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en adidas

Toen New Balance ons eerder dit jaar trakteerde op hun 2018-lijn, vielen wij als een blok voor deze sneakers. De strakke vormgeving tezamen met de simpele kleur en toffe details geven deze sneakers een stoere uitstraling, maar wel met een stijlvol randje. We hebben dit model al vaak gezien, maar de marine-blauwe kleur heeft toch  wat specials. Bij Zalando vind je ze voor een mooie prijs.

HUF Dylan

Sneaker kalender: Sneakers van Nike en adidas

Deze week hebben we weer een nieuwkomer in de lijst. Witte sneakers zijn tijdloos en zeker in de zomermaanden moet je een paar in de kast hebben staan. ‘s Zomers ga je vaak voor korte momenten naar buiten, dan is het fijn als je in een keer in je schoenen kunt stappen. Nog geen toffe, witte instappers? Koop!

10x witte sneakers voor deze lente en zomer

Sneak Preview: Jordan Brand Fall 2018

Nu het buiten warm en mooi is, wil je vooral niet denken aan de gure herfstmaanden. Het vooruitzicht wordt echter een stuk mooier op als je weet dat je deze herfst op een van deze top sneakers mag lopen.

De Air Jordan Brand Fall is gericht op zowel mannen als vrouwen. Het zijn uitgesproken modellen die niet bij iedereen passen, maar er zijn zoveel opties dat er ongetwijfeld één sneaker voor jou bij moet zitten.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 26: toffe Sneakers van Nike, adidas en meer
Sluiten