Redactie
Redactie Advertorial 18 april 2017

Hebben! Maak je woning nóg innovatiever met slimme raamdecoratie

The internet of things: alles wordt verbonden met het internet. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Het betekent simpelweg dat steeds meer gebruiksvoorwerpen kunnen ‘communiceren’ via het internet en dus op afstand zijn te bedienen. Tot raamdecoratie aan toe.

Onlangs gespot: Luxaflex PowerView Motorisation. Of in een modern jasje: Smart Shades. Raamdecoratie die je vanuit je luie stoel kunt bedienen of programmeren via een app op je smartphone. Een innovatief design dat je wooncomfort écht naar een hoger level tilt. Dankzij dit systeem hoef je de raamdecoratie in huis namelijk nooit meer aan te raken.

Zo werkt het

Het idee is simpel: plaatst de speciale, op batterijen gedreven (dus geen snoeren) luxaflex, connect de raamdecoratie (jawel: raamdecoratie connecten kan gewoon in 2017) met je smartphone, tablet of de Pebble-afstandsbediening (zie foto hieronder) en kies een lichtinval of sfeer die bij het moment past.

Oplossing voor elke situatie

De raambekleding past zich vervolgens automatisch aan. Voor de grote denkers onder ons: je kunt alle ramen in je woning bedekken met de luxaflex én volledig automatiseren op welke vaste tijdstippen ze aangepast dienen te worden naar jouw voorkeuren. Vlak voor de wekker gaat langzaam het licht binnen laten komen? Geen probleem. Het lichtinval dimmen tijdens een romantisch avondje met vrouwlief? Het kan allemaal. De Luxaflex PowerView Motorisation biedt een oplossing voor elke situatie.

Meer info over de Smart Shades van Luxaflex en de het automatiseringssysteem PowerView, vind je hier. Bekijk vooral ook de video aan de bovenkant van dit artikel voor meer insights over dit toffe systeem.

In samenwerking met Luxaflex

Reageer op artikel:
Hebben! Maak je woning nóg innovatiever met slimme raamdecoratie
Sluiten