Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 13 apr 2017

Deze smart mirror is net zo verslavend als de Spiegel van Neregeb

We hebben al heel wat concepten van hetzelfde idee voorbij zien komen, maar deze smart mirror gaat eindelijk écht in productie. We waarschuwen je vast: van de DUO Smart Mirror kom je niet gemakkelijk meer af.

Voor alle duidelijkheid: het gaat om een spiegel die aangestuurd wordt door kunstmatige intelligentie. De smart mirror beschikt over een spraak assistent met de naam Albert, maar je kunt zijn naam, geslacht, accent en stem veranderen.

Albert vertelt je alles over het weer en geeft je kledingadvies. Daarnaast kunt je op commando muziek streamen, het nieuws voor laten lezen, apps openen, foto’s nemen, video’s afspelen, de verlichting in je huis aansturen en nog tientallen andere functies bedienen.

Feit is dat de DUO Smart Mirror net zo verslavend is als de Spiegel van Neregeb. Voor degenen die niet bekend zijn met Harry Potter: dit is de spiegel uit Harry Potter en de Steen der Wijzen, waarvoor velen zijn weggekwijnd, betoverd door wat ze zagen.

De slimme spiegel is te verbinden met al jouw devices en staat niet eens lelijk in je huiskamer. Mocht je even niet met jezelf bezig zijn, dan kun je kiezen uit meer dan honderd kunstwerken die de spiegel vanuit een slaapstand toont.

Nog heel even geduld, de spiegel komt dit jaar in oktober pas op de markt. Maar je kunt ‘m vast vooruit bestellen. Kost je omgerekend 375 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze smart mirror is net zo verslavend als de Spiegel van Neregeb
Sluiten