Met deze volledig automatische smart garden heb je geen groene vingers meer nodig

We zouden best ieder dag de beschikking willen hebben over verse groenten en kruiden, maar om de hele tuin om te bouwen tot amateurplantage gaat ons wat ver. Gelukkig is dat ook niet meer nodig dankzij de Ava Byte Smart Garden.

Een plant in leven houden is toch altijd weer een uitdaging. De eerste dagen gaat vaak nog wel, maar op den duur denk je steeds minder aan je groene vriend. Daarom is deze smart garden de oplossingen, want hij regelt alles. Het enige wat jij moet doen, is het zaadje planten in één van de vijf bakjes. De Ava Byte doet vervolgens de rest.

Deze slimme plantenbak is geïnspireerd door de groeisystemen van de NASA. Hij beschikt over kunstmatige intelligentie, honderden sensoren en een vol automatisch water- en lichtsysteem. Dankzij dit technische hoogstandje is het dus bijna onmogelijk om je plantjes dood te laten gaan. Via de app kun je al je alles in de gaten houden en hij maakt zelfs automatisch een timelaps van het groeiproces.

Dus heb je geen groene vingers, maar wil je wel zelf je eigen tomaatjes, kruiden, champignons, besjes en nog veel meer kweken? Dan moet je dit Indiegogo-project steunen. Als je dit doet met 189 dollar krijg je deze futuristische plantenbak in maart 2018 toegestuurd.

Reageer op artikel:
Met deze volledig automatische smart garden heb je geen groene vingers meer nodig
Sluiten